Showrunner The Witcher: "Ik kan tot wel 20 seizoenen maken!"

Krijgt 'The Witcher' tot wel 20 seizoenen?!

Daarmee zou de serie veel meer seizoenen tellen dan er boeken zijn verschenen...

Geoffrey Ketels, 11 december 2019 10:24

Deze maand komt één van de meest langverwachte series eindelijk uit op Netflix. We hebben het hierbij dan uiteraard over The Witcher. De reeks heeft alles om uit te groeien tot een epische saga van formaat. Bovendien lijkt het er naar uit te zien dat we er gedurende een lange tijd van zullen kunnen genieten!

Het was niemand minder dan de showrunner van The Witcher, namelijk Lauren Schmidt welke in een recent interview heeft laten optekenen dat de reeks zomaar eens een lange tijd door zou kunnen blijven gaan. In het recente interview liet de showrunner onder meer het volgende optekenen:

"Het is grappig, want in een eerder interview heb ik aangegeven dat ik zonder probleem tot wel zeven seizoenen zou kunnen schrijven voor The Witcher. Later die dag heb ik ook laten optekenen dat ik tot wel 20 seizoenen zou kunnen schrijven mocht ik daar de kans toe krijgen. In ieder geval kan ik voor een erg lange tijd blijven schrijven aan deze fantastische serie. Zolang mensen geïnteresseerd zijn en er voldoende bronmateriaal voor handen is kunnen we blijven doorgaan met The Witcher."

Lees ook: De drie hoofdpersonen Netflix-serie 'The Witcher' stellen zich voor

Meer dan 7 seizoenen
Bovenstaande betekent dat het in de praktijk zomaar kan gebeuren dat The Witcher meer seizoenen zal gaan tellen dan dat er boeken zijn verschenen. De saga van Andrzej Sapkowski bestaat dan ook uit slechts vijf romans aangevuld met nog twee kortverhalen. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat dit niet hoeft te betekenen dat elk seizoen een volledig boek zal omvatten.

Mocht bovenstaande daadwerkelijk waarheid worden zou The Witcher aanzienlijk langer lopen in vergelijking met de meeste andere series die op de streamingdienst verschijnen. Dit gezegd zijnde is The Witcher natuurlijk niet zomaar eender welke serie. Of de showrunner uiteindelijk gelijk zal krijgen zal de toekomst uiteraard moeten uitwijzen.

Lees ook: Alles over 'The Witcher'-serie in speciale video

Lees meer over: The Witcher, serie, Netflix

Populair nieuws