Deze acteur zei nee tegen 'Crisis on Infinite Earths'

Helaas moest Nicolas Cage de kans laten passeren.

Jim Pedd, 11 december 2019 om 06:00

Crisis on Infinite Earths brengt heel veel helden uit het Arrowverse en ver daar buiten bij elkaar. Maar waar we drie Supermen hebben, hadden dat er eigenlijk vier (!) moeten zijn. De producenten hoopten een acteur aan boord te krijgen die eigenlijk ooit Superman had moeten spelen, maar daar nooit de kans toe kreeg.
Ver in het verleden grapte producent Marc Guggenheim dat men graag had gezien dat Nicolas Cage in de crossover te zien was. De acteur zou de Man of Steel spelen in de jaren negentig in Tim Burton-film Superman Lives, die uiteindelijk geannuleerd werd. Maar die grap blijkt dus geen grap te zijn.

Lees ook: Grote verrassing Arrowverse laat nog op zich wachten

Geen grap
“Om eerlijk te zijn, hebben we Nic Cage echt benaderd hiervoor,” aldus Guggenheim. “We hebben tal van mensen benaderd en er waren mensen die het niet wilden doen. Er waren ook mensen die het alleen wilden doen voor geldbedragen die wij niet klaar hadden liggen. En er waren mensen die het wilden, maar helaas niet konden. Dat gold vooral voor de filmsterren, die nemen films op en als ze niet in Vancouver zitten te filmen, dan houdt het vaak al op.”

Lees ook: Nog zes (!) onbekende cameo's in Crisis on Infinite Earth

En dus kon Cage geen rol krijgen in de crossover.

Bron: IndieWire

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, Arrowverse, The CW, Marc Guggenheim, Nicolas Cage

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws