search
Komt er een spin-off van "Hot Priest"?
Series / Nieuws

Komt er een spin-off van "Hot Priest"?

Komt er een spin-off van de "Hot Priest"? Andrew Scott van 'Fleabag' verklapt nog niks, "maar ik kan zeker zeggen dat we samen aan iets gaan werken."

Tot grote vreugde van Fleabag-fans, ontving "Hot Priest" Andrew Scott zijn allereerste Golden Globe-nominatie maandagochtend. Zijn rol was vanaf het eerste moment een internetfenomeen, grotendeels dankzij zijn chemie met de maker van de Fleabag Phoebe Waller-Bridge. Nu schijnt er een nieuwe samenwerking van de twee aan te komen.

Voor de Golden Globe neemt Scott het op tegen Alan Arkin (The Kominsky Method), Kieran Culkin (Succession), Stellan Skarsgård (Chernobyl) en Henry Winkler (Barry) in de categorie 'beste bijrol in een serie, beperkte serie of film gemaakt voor televisiecategorie'.

Lees ook: Succes-serie 'Fleabag' gaat de grens over!

Mijn agent belde met het Golden Globe nieuws en ik was echt heel blij. Ik belde Phoebe en kunnen niet geloven dat de show zo de harten van mensen over de hele wereld heeft veroverd. Het is echt ongelooflijk.

Ik vind hem een "‹"‹heel goed geschreven persoon. Phoebe wordt vaak geprezen als een grote feministische schrijver, wat ze natuurlijk is, maar ze heeft ook veel zorg besteed aan het maken van een complex, grappig mannelijk karakter.

Scott en en Waller-Bridge hebben veel gesproken over wat hij zou moeten zijn en hoe een man van het doek op het scherm kan worden weergegeven en probeerden hem genuanceerd en complex te maken. Hij moest een match zijn met Fleabag omdat hij echt de enige persoon is die haar volledig ziet. Hij moest behoorlijk formidabel zijn in hoe complex een personage hij is.

Helaas komt geen spin-off van "Hot Priest", Scott denkt dat dat zijn verhaal met rust gelaten moet worden.

Misschien niet "Hot Priest", maar ik kan zeker zeggen dat we samen aan iets gaan werken.

Lees ook: Netflix baalt nog steeds van hoger bod Amazon voor serie 'Fleabag'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen