Zo ziet Doctor Manhattan in HBO's hit 'Watchmen' er uit

Zo ziet Doctor Manhattan in Watchmen er uit

Watchmen heeft hem dan eindelijk onthuld!

Jim Pedd, 11 december 2019 om 09:21

In de voorlaatste aflevering van HBO’s Watchmen kregen we hem dan eindelijk te zien: Doctor Manhattan. De machtigste man van het universum was eindelijk te zien in de serie. Precies zoals we gehoopt hadden natuurlijk, maar niet hadden durven verwachten nadat hij al die afleveringen afwezig was.
Gelukkig mocht het wel zo zijn en hebben we meteen een complete aflevering rond Doctor Manhattan gekregen. En leerden we dat acteur Yahya Abdul-Mateen II twee rollen moest spelen in de serie: die van het almachtige wezen en die van Cal, de zorgzame echtgenoot van Angela Abar. De acteur wist in eerste instantie niet eens dat hij ook Manhattan zou spelen en dacht enkel gecast te zijn als Cal.

Lees ook: Bekijk de heftige promo finale HBO-hit 'Watchmen'

Doctor Manhattan
Dat bleek dus niet te kloppen en nu weten we dat hij Doctor Manhattan is. Waar de aflevering al veel van Manhattan liet zien, kregen we nu ook via het Twitter-account van Abdul-Mateen een blik op het personage. Onderstaand bericht op Twitter laat dus een mooie extra blik op Manhattan zien, die er toch behoorlijk anders uitziet dan de versie van Zack Snyder in zijn live-action film uit 2009.

Lees ook: 'Watchmen' is een enorme hit voor HBO

Volgende week zondag is in de Verenigde Staten de finale van Watchmen te zien. Dan leren we of de Seventh Kavalry erin slaagt een eigen Doctor Manhattan te creëren, de echte en oorspronkelijke Doctor Manhattan te doden en wat de rollen van Lady Trieu en Ozymandias zijn. Vanaf maandag te streamen op Ziggo Movies & Series XL.


Lees meer over: Watchmen, HBO, Yahya Abdul Mateen II, Doctor Manhattan

Populair nieuws