'WandaVision' heeft gevolgen voor hele toekomst MCU

WandaVision heeft gevolgen voor hele toekomst MCU

En we gaan eindelijk de Scarlet Witch zien!

Jim Pedd, 11 december 2019 om 13:03

Marvel-baas Kevin Feige heeft onthuld dat we in televisieserie WandaVision voor het eerst Wanda Maximoff als de Scarlet Witch zien. Phase 4 van het MCU wordt daarmee nog interessanter dan die al is.
De serie WandaVision wordt uniek. De serie begint als een sitcom die naar het schijnt voor een studiopubliek wordt opgenomen. Daarna verwordt de boel tot een meer traditionele Marvel-serie, bomvol actie.

Lees ook: Apart: 'WandaVision' opgenomen voor een live publiek

Meer laten zien
“We krijgen echt de kans om meer te vertellen van hun verhaal, te laten zien wat Wanda kan doen en wat Vision nou Vision maakt. En een naam te onthullen die we nog niet eerder gebruikt hebben in het MCU, namelijk dat Wanda in werkelijkheid de Scarlet Witch is. We kijken wat dat betekent, dat ze dat is. En daar spelen we op grappige, heel grappige en soms enge manieren mee, die gevoglen hebben voor de hele toekomst van het MCU,” belooft Feige.

Gespeculeerd wordt dat in de serie Wanda te maken heeft met de schurk Nightmare, die haar in een bizarre droomwereld vasthoudt waarin ze een gewoon leventje leidt met Vision. Als ze daaruit breekt, opent ze naar het schijnt het multiversum.

Bron: Screenrant

Lees meer over: WandaVision, MCU, Marvel, Kevin Feige

Populair nieuws