Carice van Houten in de 'Game of Thrones'-prequel?

Carice van Houten in 'Game of Thrones'-prequel?

De actrice sluit een vaste rol in de prequel alvast niet langer uit...

Geoffrey Ketels, 13 december 2019 om 00:17

In een interview welke de Nederlandse actrice Carice van Houten heeft gehad met Entertainment Weekly werd duidelijk dat van Houten niet weigerachtig staat tegenover een rol in de Game of Thrones prequel die zal verschijnen. Toch stelt de actrice dat er aan haar mogelijke optreden een flinke eis is verbonden.
In het interview met Entertainment Weekly gaf van Houten dan ook aan dat ze een rol in de prequel House of the Dragon enkel en alleen ziet zitten wanneer ze een andere kant van haar personage Melisandre kan laten zien. De prequel speelt zich zo'n slordige 300 jaar eerder af in vergelijking met de originele reeks. Melisandre is bijgevolg één van de weinige personages welke in beide reeksen zou kunnen voorkomen. Dit uiteraard omdat ze al honderden jaren oud is.

Lees ook: Eerste poster 'Game of Thrones: House of the Dragon'!

Nog niet geziene perspectief
Op de vraag of van Houten een optreden in House of the Dragon ziet zitten antwoordt de Nederlandse actrice vrij voorzichtig. Ze geeft aan best haar rol als Melisandre terug op te willen pakken, maar uitsluitend op voorwaarde dat er een perspectief kan worden uitgezonden welke er nog niet eerder is geweest. Van Houten gaf tot slot nog aan op dit ogenblik het gevoel te hebben dat ze de rol van Melisandre op een natuurlijke manier heeft afgesloten. Als er geen nieuw perspectief komt zal dat gevoel wellicht ook niet meer veranderen, aldus de actrice.

Dat van Houten nu echter toch aangeeft een (vaste) rol in de Game of Thrones prequel te zien zitten is iets anders dan wat ze eerder heeft laten uitschijnen. In september gaf de actrice immers nog aan enkel en alleen nog open te staan voor een gastrol of een cameo in de prequel.

Lees ook: George R.R. Martin schrijft niet mee aan 'Game of Thrones' spin-off

Bron: EW.com

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, serie, prequel, Carice van Houten

Populair nieuws