search

Ons nieuws van woensdag 5 februari 2014

Netflixs 'House of Cards' krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

Netflixs 'House of Cards' krijgt derde seizoen

Kevin Spacey blijft aan als de genadeloze en ambitieuze politicus Frank Underwood.



Vanaf 14 februari zijn de dertien nieuwe afleveringen van seizoen 2 van de Netflix-serie House of Cards te bekijken via de populaire On Demand service. Om de fans van de serie met tweevoudig Oscarwinnaar Kevin Spacey alvast gerust te stellen heeft Netflix bekendgemaakt dat het derde seizoen binnenkort in productie gaat.

In het tweede seizoen - waarvan hierboven de eerder verschenen trailer - wordt Francis "Frank" Underwood, een genadeloos en ambitieus politicus in Washington D.C., steeds meer met zijn misdaden geconfronteerd, zeker als een journaliste er onderzoek naar doet. Andere rollen zijn voor Robin Wright, Michael Kelly en Kristen Connolly.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Studio Ghibli richt zich op televisie
Series / Nieuws

Studio Ghibli richt zich op televisie

De makers van o.a. \'Spirited Away\' (2001) gaan aan de slag met de tv-serie \'Ronia the Robber's Daughter'.

Hoewel de Japanse animatiestudio Studio Ghibli zich tot nu toe voornamelijk heeft beziggehouden met films, gaat de aandacht in de toekomst ook uit naar televisieprojecten. Zo gaat er in augustus in Japan een nieuwe tv-serie in première, gebaseerd op Astrid Lindgrens boek Ronia the Robber's Daughter. Goro Miyazaki, de zoon van Ghibli-oprichter Hayao Miyazaki, neemt de regie voor zijn rekening.

In Zweden werd er van Ronia the Robber's Daughter al een film, een musical en een toneelstuk gemaakt. Het verhaal volgt Ronia, de dochter van een bendeleider. Ze krijgt een relatie met de zoon van haar vaders rivaal. Aangezien hun vriendschap verboden is, brengen ze in het geheim tijd met elkaar door, totdat ze op een bepaald moment worden ontdekt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Neil Gaimans 'American Gods' nog steeds in de planning
Series / Nieuws

Neil Gaimans 'American Gods' nog steeds in de planning

Na een gefaalde poging op HBO probeert nu FremantleMedia het.

Nu FremantleMedia de rechten heeft gekocht van het fantasieboek, wordt er een hernieuwde poging gedaan om Neil Gaimans bestseller American Gods naar het kleine scherm te brengen. Gaiman zal de serie zelf produceren.

De plot van de serie draait om een oorlog tussen oude en nieuwe goden: de traditionele goden die hun oorsprong kennen uit de Bijbel en de mythologie en de moderne goden die zaken zoals geld, technologie, media, roem en drugs vertegenwoordigen. De held van het verhaal, Shadow Moon, is een ex-crimineel die een bodyguard en reispartner van Mr. Wednesday wordt. Wednesday is naast een oplichter ook een van de oudere goden, wiens missie het is om zijn volgelingen te verzamelen en het op te nemen tegen de nieuwe goden.

In 2011 kochten Tom Hanks en Gary Goetzman de rechten van American Gods en probeerden ze de serie bij HBO tot leven te brengen. Dit is er om onbekende redenen helaas nooit van gekomen.

Momenteel is er nog niks bekend over hoe FremantleMedia het boek plant te verfilmen, maar SerieTotaal houd je natuurlijk op de hoogte!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw artwork 'Star Wars Rebels'
Series / Posters

Nieuw artwork 'Star Wars Rebels'

Ook in een 'galaxy far, far away' doen ze aan propaganda.

Een reeks propagandaposter van animatieserie Star Wars Rebels staan nu online, en zijn hieronder te zien.

Star Wars Rebels speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en IV, een tijdsbestek van 20 jaar nooit op beeld verkend gebied. De plot gaat over het punt waarop het Empire steeds meer grip krijgt op het universum en de laatste Jedi Knights opjaagt, terwijl de rebellen zich ook meer en meer beginnen te vormen.

Star Wars Rebels wordt geproduceerd door Lucasfilm Animation, met medewerking van veel van de belangrijkste talenten die ook Star Wars: The Clone Wars tot een succes maakten. De serie wordt verwacht in de herfst van 2014.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen