search

Ons nieuws van vrijdag 28 maart 2014

Improvisatieshow 'De Lama's' had moeten eindigen met film
Series / Nieuws

Improvisatieshow 'De Lama's' had moeten eindigen met film

De lama's zouden in de film meedoen aan het wereldkampioenschap improviseren.

Uit een interview met Tijl Beckand in de Nieuwe Revu blijkt dat de populaire BNN-improvisatieshow De Lama's eigenlijk had moeten eindigen met een speelfilm. Er was zelfs al een scenarist gevonden voor de film. "Producent San Fu Maltha had een scriptschrijver geregeld met een prachtig verhaal dat zich afspeelde in 2014," aldus Beckand.

Het verhaal liet de totaal ontspoorde Lama's zien. "Ruben Nicolai zat in een sekte, Ruben van der Meer speelde in slechte politieseries, Jeroen van Koningsbrugge in een Roemeense pornofilm en Patrick Lodiers was zijn geheugen kwijt," vertelde Beckand over de ietwat dystopische toekomst voor de Lama's.

Maar voor het wereldkampioenschap improviseren moest de groep weer bij elkaar komen in de film. "Improvisatie was groot over de hele wereld en in Nederland was een show onder leiding van de immer perfecte Arie Boomsma een grote hit. We wilden die mannen ontmaskeren tijdens het WK improvisatie en dus moesten De Lama's weer bij elkaar komen."

Maar uiteindelijk maakte de producent een einde aan de droom. "Op een dag zaten we bij hem op kantoor en hij vertelde dat het script was afgekeurd. Toen niemand wist wie dat eigenlijk had gedaan, zei hij: dat zal í­k dan wel geweest zijn. Waarop ik vroeg of hij het gelezen had, maar dat wist hij niet meer. Toen zijn we maar gekapt," concludeert Beckand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Amy Acker in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Eerste blik op Amy Acker in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

De Whedon-alumnus speelt een personage uit Agent Coulsons verleden.

Gisteren werd nog onthuld dat Amy Acker een gastrol zal spelen in een nieuwe aflevering van Marvels Agents of S.H.I.E.L.D., en vandaag hebben we de eerste foto van haar personage voor jullie. Acker speelt Audrey, een cellist uit Portland, die voor het eerst werd genoemd in een gesprek tussen Agent Phil Coulson en Pepper Potts in The Avengers.

Acker staat voornamelijk bekend voor haar rol als Fred in Angel, maar was ook te zien in Joss Whedon-projecten zoals de serie Dollhouse en de film The Cabin in the Woods en Much Ado About Nothing. Audrey, Ackers cellist, werd onlangs nog genoemd in de serie door Ruth Negga's Rainia, die Coulson vertelde dat de vrouw dagen had gehuild toen ze hoorde dat Coulson was omgekomen tijdens de strijd om New York.

Acker zei over de rol: ''Het lijkt alsof deze twee samen horen te zijn en dat hun verhaal nog niet echt is verteld. De manier waarop mijn rol in deze aflevering eindigt, laat het erop lijken dat ze misschien weer bij elkaar zullen komen''

De hoofdrollen in Agents of S.H.I.E.L.D. zijn weggelegd voor Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen als Agent Melinda May en Brett Dalton als Agent Grant Ward.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Michael C. Hall de nieuwe 'Daredevil'?
Series / Nieuws

Is Michael C. Hall de nieuwe 'Daredevil'?

De acteur uit Dexter en Six Feet Under zou de beoogde hoofdrolspeler zijn.

Onlangs leerden we al dat de productie van Drew Goddards Daredevil serie in juli van start moet gaan. Nog altijd is er echter geen hoofdrolspeler gevonden voor de serie. Netflix en Marvel zouden in eerste instantie een onbekende acteur willen voor de rol, maar nu is er een interessant ander gerucht.

Niemand minder dan Michael C. Hall, die we kennen van series als Dexter en Six Feet Under, zou de beoogde hoofdrolspeler zijn. Door hem te casten zou een potentiële cross-over met het Marvel Cinematic Universe een stuk waarschijnlijker zijn.

Het gerucht werd in eerste instantie geplaatst op de Marvel Cinematic Universe Facebook-pagina. Het zou afstammen van een bron die dicht bij de productie staat, al weten we daar niets over. Het is en blijft dus niets meer dan een gerucht, hoewel het wel een interessant gerucht is.

Zouden jullie Michael C. Hall als de nieuwe Daredevil willen zien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kans op zesde seizoen en film 'Community' groot
Series / Nieuws

Kans op zesde seizoen en film 'Community' groot

Dan Harmon wil de film koste wat het kost maken.

Even leek het erop dat Community na het vijfde seizoen niet meer terug zou keren. Nu zijn de vooruitzichten een stuk beter geworden. Volgens TV Guide wordt de kans dat een grapje uit seizoen 2 "Zes seizoenen en een film" werkelijkheid wordt steeds groter. NBC, de studio achter de serie, kan nog geen goede nieuwe comedy vinden en wil dus nog even doorgaan.

Ook die film lijkt niet eens zo onwaarschijnlijk op dit moment. Insiders bij NBC en Sony vertellen dat het laatste seizoen waarschijnlijk dertien afleveringen krijgt en dat de film een serieuze mogelijkheid is. Mocht NBC besluiten om niet verder te gaan met Community, zou Sony Pictures, dat de rechten heeft, de serie naar een ander kanaal willen brengen. Zo zou Hulu een mogelijkheid zijn, dat al de digitale rechten heeft op de serie.

Onlangs vertelde showrunner Dan Harmon al over een film. "Als deze gemaakt moet worden met klei en duct tape uit mijn kelder, dan is dat hoe de film gemaakt wordt. Want er moet afsluiting komen. De titel van het boek over de serie is niet 'Community, An Interesting Journey Into a Show No One Ever Watched' maar wel 'Six Seasons and a Movie'."

Op 10 april en 17 april zijn de laatste afleveringen van seizoen vijf te zien. Daarin probeert Subway de Greendale Community College op te kopen en er de Subway University van te maken. Lukt het de groep om dit plan tegen te houden?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beth Greene en Glenn Rhee op affiches 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Beth Greene en Glenn Rhee op affiches 'The Walking Dead'

De spanning naar de allerlaatste aflevering van dit seizoen wordt opgebouwd.

Afgelopen dagen zagen we al twee affiches op SerieTotaal voorbijkomen die de allerlaatste aflevering van het vierde seizoen van The Walking Dead moeten promoten. Eerst zagen we de personages Rick (Andrew Lincoln), Carl (Chandler Riggs) en Michonne (Danai Gurira) en vervolgens liet een tweede poster Carol (Melissa McBride) zien.

Op onderstaande twee posters worden ook bij de personages Beth Greene (Emily Kinney) en Glenn Rhee (Steven Yeun) de vragen gesteld: "Wie komt aan?" en "Wie zal overleven?". De groep menselijke overlevers zijn in het vierde seizoen namelijk op zoek naar de veilige haven 'Terminus'.

In de States wordt aflevering 16 aankomende zondag uitgezonden. In Nederland kun je twee dagen later de afsluiter bekijken op de zender FOX.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.