search

Ons nieuws van woensdag 21 mei 2014

Nieuwe teaser-trailer en foto's 'Matador' met Alfred Molina
Series / Trailer

Nieuwe teaser-trailer en foto's 'Matador' met Alfred Molina

De rasacteur speelt een voormalige voetbalster die nu een zakenman is.



De eerste teaser van El Rey's serie The Matador met Alfred Molina (The Da Vinci Code, Spider-Man 2) in de hoofdrol staat nu online. Naast Molina spelen ook Nicky Whelan, Neil Hopkins en Gabriel Luna belangrijke rollen in de serie. De serie werd verzonnen door Roberto Orci en Alex Kurtzman (Sleepy Hollow, Fringe) en wordt gemaakt in samenwerking met K/O Paper Products. Bekijk de trailer hierboven.

Andrew Galan is een man die zijn fortuin heeft vergaard in de telecomindustrie, maar zijn echte passie is voetbal. Als eigenaar van het opkomende LA Riot, wordt hij gevierd in zowel de sport- als zakenwereld. Hij opereert echter ook als lid van een elitegroep van machtige mensen op het wereldtoneel, die een extreem grote invloed hebben op gebeurtenissen in de wereld. Wat Galan niet weet, is dat er spion is geïnfiltreerd in deze groep. Een van zijn nieuwe spelers, Tony Bravo, blijkt een undercover agent te zijn, die Galan en consorten wil ontmaskeren. Terwijl Tony en Galan een steeds hechtere ban krijgen, kan hun relatie wel eens het lot van de wereld bepalen.

Robert Rodriguez (Sin City. From Dusk Till Dawn) regisseerde de eerste aflevering van The Matador. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 juli.








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jessica Chastain hoofdrol in 'True Detective' S2 aangeboden
Series / Nieuws

Jessica Chastain hoofdrol in 'True Detective' S2 aangeboden

Nog niks is zeker, maar een aanbod is gedaan.

Een van de sterkste series van het afgelopen tv-seizoen was zonder twijfel HBO's True Detective. Het publiek smulde van de zoektocht van Rust (Matthew McConaughey) en Marty (Woody Harrelson) naar de mysterieuze Yellow King. Maar gezien het einde van het eerste seizoen was de meest prangende vraag bij fans hoe en of de serie zou worden voortgezet in een tweede seizoen.

Sinds het einde van het eerste seizoen gaan er al geruchten dat bedenker Nic Pizzolatto graag drie vrouwen de hoofdrol wil laten spelen in het tweede seizoen. Volgens Nerdist is niemand minder dan topactrice Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Take Shelter) en van deze hoofdrollen aangeboden.

Volgens bronnen zou de rol weliswaar zijn aangeboden, maar moet de actrice, die toevallig later dit jaar naast McConaughey is te zien in Christopher Nolans Interstellar, nog accepteren. Vertegenwoordigers van Chastain hebben nog niet gereageerd op het gerucht.

Wat vinden jullie van Jessica Chastain in True Detective? En wie zouden jullie naast haar willen zien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Korte nieuwe teaser 'The Strain'
Series / Trailer

Korte nieuwe teaser 'The Strain'

We moeten het nog eventjes doen met vage promoties.



De Amerikaanse tv-zender FX heeft een aantal korte teasers voor hun nieuwe horrorserie The Strain online gezet. Youtube heeft er helaas slechts eentje beschikbaar gemaakt voor Europese kijkers. De eerste aflevering van The Strain zal op zondag 13 juli worden uitgezonden. Je kunt het promotiefilmpje hierboven bekijken. Als ze beschikbaar komen, zullen we de rest van de teasers ook met jullie delen!

The Strain vertelt het verhaal van Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), het hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City. Hij en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken, onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.

Naast Stoll zijn ook o.a. Mia Maestro, Sean Astin en Kevin Durand te zien in de horrorserie, die naar verwachting ergens in juli zijn première zal beleven. Houd SerieTotaal in de gaten voor meer beelden van The Strain.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Creatief affiche 'Hemlock Grove' seizoen 2
Series / Posters

Creatief affiche 'Hemlock Grove' seizoen 2

Het tweede seizoen van de thriller-serie van Netflix.

Binnenkort is via de On Demand service Netflix het tweede seizoen van Hemlock Grove te zien. Wederom is Eli Roth de drijvende kracht achter de bovennatuurlijke thriller, waarin toch wel erg vreemde gebeurtenissen plaatsvinden in een klein stadje in Pennsylvania. Hieronder de poster!

De serie richt zich op de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey (Bill Skarsgård), de jonge erfgenaam van de familie die het stadje heeft opgericht, en Peter Rumancek (Landon Liboiron), een nieuwe zigeuner en buitenstaander. Beiden hebben een monsterlijk geheim dat wordt onthuld.

Ook Famke Janssen is in Hemlock Grove te zien. De "Netflix Original" is vanaf 11 juli te zien op Netflix, ook in Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk de opening credits van 'Girl Meets World'
Series / Video/clip/featurette

Bekijk de opening credits van 'Girl Meets World'

De langverwachte spinoff van 'Boy Meets World'.



Er zijn al meerdere spots en clips online verschenen van Disney Channels Boy Meets World-spinoff Girl Meets World, maar nu hebben we ook de opening credits met bijbehorend themalied voor jullie. Je kunt de beelden hierboven bekijken. Ben Savage en Danielle Fishel zijn terug als Cory en Topanga, maar spelen nu de ouders van de nieuwe hoofdpersonages.

De nieuwe comedy-serie speelt zich af in New York City en bevat dezelfde oprechte en grappige verhalen waar Boy Meets World bekend om stond. Deze keer worden deze verhalen echter verteld vanuit het perspectief van een tienermeisje, de nieuwsgierige en slimme Riley en haar geestige vriendinnetje Maya. Hun ervaringen op de middelbare school worden ietwat belemmerd door de aanwezigheid van Riley's vader, die lid is van de faculteit en ook hun nieuwe geschiedenisleraar is, en Riley's moeder, die de eigenaar is van puddingzaak die populair is onder scholieren.

De eerste aflevering van Girl Meets World wordt op 27 juni uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.