search

Ons nieuws van donderdag 10 juli 2014

Jonge Matt Murdock in eerste setbeelden 'Daredevil'
Series / Video/clip/featurette

Jonge Matt Murdock in eerste setbeelden 'Daredevil'

''I can't see!''



De opnames van Marvel Entertainment en Netflix-serie Daredevil zijn momenteel volop in gang en Latino Review heeft de eerste setbeelden weten te bemachtigen. De beelden zijn weliswaar niet erg spectaculair, maar ze laten wel een belangrijk moment uit het leven van de jonge Matt Murdock zien. Als je goed luistert, hoor je het acteurtje de woorden 'I can't see' roepen. Je kunt de beelden hierboven bekijken.

In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en speciale krachten kreeg. Hij werkt nu overdag als een advocaat, en 's nachts is hij superheld Daredevil, die de criminaliteit bestrijdt in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen.

Daredevil is een van de vier nieuwe shows van Marvel Entertainment die zal worden uitgezonden op Netflix. Naast Daredevil, krijgen we ook Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones voorgeschoteld in de nabije toekomst. Deze vier series worden gevolgd door een mini-serie genaamd The Defenders, waarin deze vier helden samenkomen. De opnames van Daredevil gaan deze zomer van start. De serie zal ergens in 2015 worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC America maakt historisch drama 'The Last Kingdom'
Series / Nieuws

BBC America maakt historisch drama 'The Last Kingdom'

Het eerste seizoen van de serie zal acht afleveringen bevatten.

BBC America, Carnival Films en BBC Two hebben gisteren aangekondigd dat dit jaar de opnames van de nieuwe serie The Last Kingdom van start zullen gaan. The Last Kingdom is een historische dramaserie, gebaseerd op de boekenreeks van Bernard Cromwell. Het eerste seizoen zal acht afleveringen van 60 minuten in beslag nemen, De BAFTA-genomineerde schrijver Stephen Butchard (Good Cop, House of Saddam) zal de boekenreeks The Saxon Stories in scriptvorm gieten voor het kleine scherm.

The Last Kingdom speelt zich af in het jaar 872, toen vele van de koninkrijken die we nu kennen als Engeland in de handen vielen van de Vikingen en het grote koninkrijk van Wessex er alleen voor stond, onder leiding van koning Alfred de Grote.

De serie is een productie van Carnival Films en laat heroïsche daden en epische vechtscenes zien, maar toont ook thema's zoals politiek, religie, oorlog, moed, liefde, trouw en onze universele zoektocht naar een eigen identiteit. Beroemde figuren en gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis worden in de serie gecombineerd met fictieve personages. The Last Kingdom vertelt het verhaal van een volk dat hun krachten bundelt onder leiding van een van de meest iconische koningen uit de geschiedenis om hun land weer in eigen bezit te krijgen.

Gareth Neame, Nigel Marchant en Stephen Butchard zullen de serie produceren. Nick Murphy (Prey, Occupation) zal ook produceren, maar daarnaast ook meerder afleveringen regisseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser laatste seizoen 'Sons of Anarchy'
Series / Trailer

Eerste teaser laatste seizoen 'Sons of Anarchy'

En Courtney Love krijgt een cruciale rol in het laatste seizoen.



Hierboven kun je een bijzonder korte eerste teaser bekijken van het zevende en laatste seizoen van Sons of Anarchy. Verder is bekend gemaakt dat Courtney Love, de weduwe van Kurt Cobain, gecast is voor een grote rol in de serie-afsluiter. Ze krijgt volgens de aankondiging een cruciale rol in het seizoen.

Love mag haar debuut maken in de vierde aflevering van het laatste seizoen. Ze speelt de rol van Ms. Heller, lerares van de zoon van Jax, Abel Teller. "Ze heeft bijzondere interesse in Abel en dat leidt tot een interessante reactie van moeder Wendy van de jongen," valt in het bericht van TVLine te lezen.

Eerder werd in een bijzondere zet van de makers van de serie Marilyn Manson gecast in een hoofdrol. Hij speelt de white supremacist Ron Tully.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Naya Rivera keert terug naar 'Glee'
Series / Nieuws

Naya Rivera keert terug naar 'Glee'

Ze is als gastactrice te zien in het laatste seizoen.

Binnenkort beginnen de opnames van het laatste seizoen van Glee. Volgens TVLine keert een van de hoofdrolspeelsters van de eerste seizoenen terug voor dit laatste seizoen. Het betreft Naya Rivera, die de rol van Santana speelde. Ze zal een gastrol krijgen in de laatste afleveringen.

Afgelopen maand ging showrunner Ryan Murphy nog in op het laatste seizoen. Dit zal meer moeten lijken op het oorspronkelijke uitgangspunt van Glee. "We werken op dit moment aan het laatste seizoen en het voelt echt alsof we terugkeren naar onze wortels," vertelde hij.

"Ik hou daar wel van. Het voelt alsof we de serie nieuw leven inblazen. We keren terug naar wat ik oorspronkelijk zo interessant vond aan de serie. Dat was de kunsten op school. Het laatste seizoen gaat echt over het belang van kunstlessen op de middelbare scholen. Ik geloof dat mensen het wel mooi gaan vinden."

Wanneer het laatste seizoen van Glee in première gaat, is nog niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' schrijver wil film als afsluiter
Series / Nieuws

'Game of Thrones' schrijver wil film als afsluiter

Met een budget van 200 miljoen dollar en niet in 3D!

Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin vertelde tijdens het filmfestival in Neuchâtel dat hij de televisieserie die van zijn boekenreeks gemaakt wordt, graag zou willen afsluiten met een peperdure film. "Ik zou dat geweldig vinden," vertelde Martin. Eerder wees hij aanbiedingen om een filmversie van zijn boeken te maken af, maar hij gelooft dat een film als afsluiter van de reeks wel moet kunnen.

"Als we zeven of acht seizoenen ver zijn en de serie nog groot genoeg is om tweehonderd miljoen dollar bij elkaar te krijgen voor een gigantische epische film als afsluiter, dan zeker!" vertelde Martin. Ook vertelde hij dat er al discussies over gevoegd worden. "Maar dat wil niet zeggen dat er al groen licht voor is. Sommige mensen houden wel van het idee. Anderen juist niet."

Maar, of het echt nodig is, weet Martin niet. "We hebben al de grootste cast op televisie en ook het grootste budget op televisie." Maar met een veel groter budget zou er natuurlijk een bijzonder epische film gemaakt kunnen worden. "Ons budget is niets, vergeleken met wat Peter Jackson uitgeeft aan een Lord of the Rings film, of wat welke andere grote, epische science fiction of fantasy film tegenwoordig kost. Zoiets groots te mogen maken als afsluiter zou geweldig zijn."

Tot slot vertelde Martin dat hij dan geen 3D-versie wil maken. "Ik geef niets om 3D. Krijg er zelfs hoofdpijn van."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tien personageposters 'The Knick'
Series / Posters

Tien personageposters 'The Knick'

Steven Soderbergh hoopt op een tweede seizoen.

Hieronder vind je tien nieuwe personageposters van The Knick, een nieuwe serie van Steven Soderbergh, regisseur van films als Side Effects en Contagion. Het hoofdpersonage, dokter John W. Tackery, wordt gespeeld door Clive Owen.

In de nieuwe serie zien we hoe het aan het begin van de twintigste eeuw was om een arts te zijn. Destijds stonden chirurgie en andere facetten van de medische wereld nog in de kinderschoenen. Alles was in ieder geval een heel stuk bloederiger dan dat het vandaag de dag is.

Inmiddels heeft Soderbergh aangegeven graag door te gaan met een tweede seizoen. Seizoen 1 gaat op 8 augustus in première.



















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.