search

Ons nieuws van woensdag 15 oktober 2014

Ben Affleck en Matt Damon werken aan Syfy-serie 'Incorporated'
Series / Nieuws

Ben Affleck en Matt Damon werken aan Syfy-serie 'Incorporated'

David en Alex Pastor zullen de pilot-aflevering regisseren.

Syfy heeft aangekondigd dat ze zullen samenwerken met Matt Damon en Ben Afflecks Pearl Street Films en CBS Television Studios om de nieuwe serie Incorporated te maken, een futuristische spionage-thriller waarin grote bedrijven ongelimiteerde macht lijken te bezitten. De serie wordt beschreven als 'het verhaal van een man die het systeem ten onder wil brengen'.

David en Alex Pastor (Selfless, The Last Days) zullen de pilot schrijven. Ted Humphrey (The Good Wife) zal de serie produceren en als showrunner fungeren en Damon, Affleck en Jennifer Todd zijn uitvoerend producenten. Margaret Chernin van Pearl Street Films is een co-producent.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk het volledige 'Daredevil'-panel van New York Comic Con!
Series / Video/clip/featurette

Bekijk het volledige 'Daredevil'-panel van New York Comic Con!

Helaas zonder de eerste beelden van de serie.



Tijdens de afgelopen New York Comic Con was er een uitgebreid panel over de nieuwe Daredevil-serie van Marvel en Netflix. Marvel Entertainment is nu zo aardig geweest om het volledige panel voor ons kijkgenot online te zetten. Je kunt de beelden hierboven bekijken!

In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en speciale krachten kreeg. Hij werkt nu overdag als een advocaat, en 's nachts is hij superheld Daredevil, die de criminaliteit bestrijdt in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen.

Daredevil is een van de vier nieuwe shows van Marvel Entertainment die zal worden uitgezonden op Netflix. Naast Daredevil, krijgen we ook Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones voorgeschoteld in de nabije toekomst. Deze vier series worden gevolgd door een mini-serie genaamd The Defenders, waarin deze vier helden samenkomen. De opnames van Daredevil gaan deze zomer van start. De serie zal ergens in 2015 worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DVD-recensie: 'Thicker Than Water'
Series / Blu-ray Review

DVD-recensie: 'Thicker Than Water'

Goede uitgave van Lumière.

Bedenker: Henrik Jansson-Schweizer | Cast: Joel Spira (Oskar Waldemar), Björn Bengtsson (Lasse Waldemar), Aliette Opheim (Jonna Waldemar), Jessica Grabowsky (Liv Waldemar), Saga Sarkola (Cecilia Waldemar) | Jaren: 2010 "“ heden | Release: SVT, YLE

Wederom brengt Lumière een Scandinavische serie naar de Nederlandse consument. Ditmaal betreft het de serie Thicker Than Water, waarin drie broers en zussen moeten samenwerken om het pension van hun overleden moeder draaiende te houden. Maar heel makkelijk gaat dat niet, want de onderlinge verhoudingen zijn flink verstoord geraakt.

In Zweden, waar de serie vandaan kwam, deed Thicker Than Water het bijzonder goed. "Het publiek heeft het verhaal en de fascinerende personages vanaf de eerste aflevering omarmd," vertelde producent Patrick Nebout over de serie. "Ze hebben de gespannen ondertoon vanaf het begin gevalideerd."

De serie begint als Anna-Lisa Waldemar dood gevonden wordt. Haar testament bevat strikte bepalingen voor de drie kinderen. Zij moeten samen de leiding over het populaire pension nemen en zorgen dat het draaiende blijft. Het is haar laatste poging de kinderen te herenigen. Maar al snel komen de duistere geheimen naar de oppervlakte, die verband houden met de mysterieuze verdwijning van hun vader, toen ze nog tieners waren.



DVD: Thicker Than Water | Duur: 10 x 60 min. | Release: oktober 2014 | Video: 16:9 | Audio: Zweeds 5.1 | Discs: 4x DVD | EAN: 5-425019-008048 | Met dank aan: Lumière

Het recensie-exemplaar is zoals we gewend zijn van Lumière een dubbeldikke DVD-hoes. Zowel aan de linker- als de rechterkant tref je twee discs aan. Daarop staan afbeeldingen van de hoofdpersonen, inclusief nummer van de disc. Verder zit er een boekje bij met informatie over andere releases van Lumière.

Over de beeld- en audiokwaliteit kunnen we verder kort zijn. Deze zijn goed, precies zoals je hoopt. Zo scherp als een Blu-ray uitgave is de beeldkwaliteit die deze Dvd te bieden heeft uiteraard niet, maar binnen de grenzen van het medium haalt Lumière er zoveel uit als erin zit. Ook de audio is prima, met een mooie balans tussen de achtergrondgeluiden, muziek en dialoog.

Thicker Than Water is een archetypisch spannend Zweeds familiedrama, zoals we er velen kennen. Deze Dvd-uitgave is van hoge kwaliteit en biedt wat je hoopt bij dit soort uitgave. Extra's zijn er helaas niet, maar die verwacht je meestal niet bij dit soort serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rol voor Nick Cannon in 'Brooklyn Nine-Nine'
Series / Nieuws

Rol voor Nick Cannon in 'Brooklyn Nine-Nine'

Hij is vooral bekend van 'America's Got Talent' en de film 'Drumline' (2002).

Acteur, entertainer en producent Nick Cannon (America's Got Talent, Drumline) krijgt een rol in het tweede seizoen van de misdaadkomedie Brooklyn Nine-Nine. Hij speelt Marcus, de neef van Captain Holt (Andre Braugher). Deze knappe, intelligente en charmante jongeman is net naar de stad verhuisd en verblijft bij Holt totdat hij iets voor zichzelf heeft gevonden. Het personage van Cannon zal in december voor het eerst te zien zijn.

In Brooklyn Nine-Nine speelt Golden Globe-winnaar Andy Samberg een getalenteerde, maar zorgeloze rechercheur. De show is afkomstig van Dan Goor en Michael Schur, beiden bekend van Parks and Recreation.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen voor 'Manhattan'
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Manhattan'

De nucleaire dramaserie met o.a. Katja Herbers heeft zichzelf bewezen.

Matt Cherniss, de grote man bij WGN America, heeft aangekondigd dat we mogen uitkijken naar een tweede seizoen van Manhattan, een dramaserie van Sam Shaw (Masters of Sex) en regisseur Thomas Schlamme (The West Wing).

Manhattan speelt zich af in de jaren '40. De focus ligt op de groep briljante wetenschappers die bouwen aan de eerste atoombom. Dat gebeurde in Los Alamos, New Mexico. De cast van de show bestaat uit John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Ashley Zukerman, Rachel Brosnahan, Katja Herbers, Alexia Fast, Christopher Denham, Harry Lloyd, Michael Chernus en Eddie Shin.

De laatste aflevering van seizoen 1 wordt op 19 oktober uitgezonden. Wanneer het tweede seizoen in première gaat, is onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'Toy Story That Time Forgot'
Series / Posters

Poster 'Toy Story That Time Forgot'

De tweede tv-special rond de geliefde Toy Story-personages.

Naast de drie Toy Story-animatiefilms en een reeks Toy Story Toons verscheen er eind verleden de Toy Story-special Toy Story of Terror! op de Amerikaanse tv-zender ABC. Deze korte animatiefilm werd goed ontvangen en dit jaar krijgt het een 'vervolg'.

Op 2 december zendt ABC namelijk de tweede tv-special Toy Story That Time Forgot uit. Aan de 22 minuten durende tv-special werken acteurs en actrices mee die ook in de films te horen zijn. Zo horen we Tom Hanks als Woody en Tim Allen als Buzz Lightyear.

Het door Steve Purcell geregisseerde Toy Story That Time Forgot speelt zich af na kerstmis. Onze bekende speelgoedvriendjes raken verdwaald op onbekend terrein als een groep actiefiguren ze heeft misleid. Trixie (Kristen Schaal) moet ervoor zorgen dat ze de weg terugvinden naar de kamer van Bonnie.

Hieronder de eerste poster van de tv-special.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.