search

Ons nieuws van donderdag 20 augustus 2015

Afleveringtitels 'AKA Jessica Jones' onthuld?
Series / Nieuws

Afleveringtitels 'AKA Jessica Jones' onthuld?

Hoe heten de dertien afleveringen?

Het lijkt erop dat de afleveringtitels van Netflix/Marvel-serie Jessica Jones gelekt zijn. Een reddit gebruiker heeft uitgevogeld dat een kleine wijziging in de URL van Netflix de titels onthuld. Hieronder dus een lijstje met de afleveringtitels voor de tweede samenwerking tussen de twee bedrijven.

1x01 - AKA Ladies Night (52m)
1x02 - AKA Crush Syndrome (52m)
1x03 - AKA It's Called Whiskey (54m)
1x04 - AKA 99 Friends
1x05 - AKA The Sandwich Saved Me (50m)
1x06 - AKA You're a Winner (54m)
1x07 - AKA Top Shelf Perverts
1x08 - AKA WWJD?
1x09 - AKA Sin Bin
1x10 - AKA The Kumbaya Circle Jerk
1x11 - AKA I've Got the Blues
1x12 - AKA Jewel and the Power Man
1x13 - AKA Smile

De serie volgt Jessica Jones (Krysten Ritter), voormalig superheldin. Na een tragische gebeurtenis heeft ze haar kostuum opgehangen en bouwt ze haar persoonlijke én professionele leven opnieuw op als detective, die zaken aanneemt met betrekking tot mensen met buitengewone krachten, in New York City. Naast Ritter spelen ook David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Patsy Walker), Mike Colter (Luke Cage), Carrie-Ann Moss (Harper), Eka Darville (Malcolm), Erin Moriarty (Hope) en Wil Traval (politieagent) een rol.

De serie gaat in het laatste kwartaal van dit jaar in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op schurk in promo 'The Flash'
Series / Trailer

Eerste blik op schurk in promo 'The Flash'

En is dat een Flash signal?



Er is een eerste korte promo vrijgegeven voor het tweede seizoen van The CW's The Flash. De promo brengt ons nieuwe beelden van het seizoen, waaronder een eerste blik op schurk Atom Smasher. Verder is er nog een beeld van wat lijkt op Barry's eigen Flash signal.

Nu ze Barry Allens (Grant Gustin) aartsvijand Eobard Thawne (a.k.a. Reverse Flash) verslagen hebben, wendt Team Flash zich tot de grote singulariteit die hoog boven Central City zweeft en alles op zijn pad opslokt. Gewapend met het hart van een held en het vermogen op supersnelheden te bewegen, rende Barry recht naar het centrum van de singulariteit. Maar kan hij zijn stad redden van naderende vernietiging?

Dat zien we op 6 oktober!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS'- acteur Mark Harmon maakt serie over Navy Seals
Series / Nieuws

'NCIS'- acteur Mark Harmon maakt serie over Navy Seals

De serie zal worden gebaseerd op de bestseller 'The Red Circle: My Life in the Navy SEAL Sniper Corps'.

NCIS- acteur Mark Harmon gaat samen met CBS een serie maken gebaseerd op de bestseller The Red Circle: My Life in the Navy SEAL Sniper Corps and How I Trained America's Deadliest Marksmen van Brandon Webb and John David Mann. Volgens de Hollywood Reporter heeft CBS toegezegd een script te zullen gaan maken op basis van het boek.

Het verhaal van het boek vertelt het verhaal van een beginnende Navy SEAL, die terecht komt in een groep SEALS met de nodige problemen. Webb baseerde het boek op zijn eigen ervaringen met SEAL Team 3. CBS omschreef het drama dat zal komen als een verhaal over het overwinnen van moeilijke, vergende en gevaarlijke zaken en tegelijkertijd vasthouden aan je waarden en integriteit.

Harmon is geen nieuweling op het gebied van produceren. Hij produceerde NCIS waar hij zelf in speelde, evenals de spin-off NCIS:New Orleans. Of hij zelf ook een rol zal spelen in The Red Circle is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Blu-ray recensie: 'Hell on Wheels' seizoen 4
Series / Blu-ray Review

Blu-ray recensie: 'Hell on Wheels' seizoen 4

Zeer mooie beelden, een goede geluidsmix én veel extra\'s.

Bedenkers: Joe Gayton, Tony Gayton | Cast: Anson Mount (Cullen Bohannan), Colm Meaney (Thomas Durant), Common (Elam Ferguson), Christopher Heyerdahl (The Swede), Dominique McElligott (Lily Bell), Robin McLeavy (Eva) | Jaren: 2011 "“ 2016 | TV-release: AMC

Al in november 2013 werd aangekondigd dat Hell on Wheels een vierde seizoen zou gaan krijgen. Toen vertelde showrunner John Wirth nog dat dit seizoen vooral zou draaien om de gevolgen van handelingen van de personages in eerdere seizoenen, tegen de gebruikelijke achtergrond van de aanleg van de transnationale spoorlijn. Nu is het seizoen op Blu-ray en Dvd verkrijgbaar.

Door de horrorwinter van 1868 is de bouw van de trans-Atlantische spoorweg tot stilstand gekomen en richten rusteloze arbeiders grote schade aan in Cheyenne, Wyoming. Cullen Bohannon zit gevangen in een fort met zijn zwangere vrouw Naomi en ' The Swede'. Thomas Durant is blut en Elam Ferguson is vermoedelijk dood. De taak om Amerika te verenigen door de aanleg van de spoorweg blijft ongedaan, maar ondertussen rijzen de kosten de pan uit, met alle consequenties van dien...

De eerste aflevering van het seizoen, die op 2 augustus 2014 in de Verenigde staten werd uitgezonden, trok zo'n 2,42 miljoen kijkers. Vervolgens keken gemiddeld naar elke aflevering 2,08 miljoen mensen. Niet slecht dus, al zakte het aantal kijkers halverwege het seizoen wel flink in, naar 1,8 miljoen kijkers. De ontvangst van het seizoen was redelijk positief. Vooral de grote scènes werden zoals bij eerdere seizoenen ook het geval was, geprezen.



Blu-ray: Hell on Wheels seizoen 4 | Duur: 13 x 41 min. | Release: juli 2015 | Video: 1080p (16:9) | Audio: Engels, Frans DTS-HD MA 5.1 | Ondertiteling: Nederlands, Frans | Discs: 4x Blu-ray | EAN: 8-713045-245474 | Met dank aan: eOne Benelux

De schijven van dit vierde seizoen van AMCs hitserie worden aangeleverd in een dubbeldikke Blu-ray keepcase met daar omheen een slipcover. De boel ziet er netjes uit. Voorop zien we hoofdpersoon Cullen en achterop zo ongeveer alle hoofdpersonen van dit seizoen. Achterop verder ook de standaardzaken: een synopsis, informatie over de extra's en de technische details.

eOne heeft voor deze Blu-ray gekozen voor een beeldverhouding van 1.78:1. De beelden komen daardoor mooi uit op televisie; de landschapsshots vooral. De kleuren zijn verder erg levendig en de details scherper dan ooit. Vooral de vele closeups van de serie tonen ontzettend scherpe lijnen en zijn daardoor een genot om naar te kijken. Prachtig zijn de innovatieve shots vanuit het perspectief van een object, waar de filmmakers zo nu en dan voor kiezen.

Het geluid komt verder ook goed tot zijn recht op deze uitgave. Vooral omgevingsgeluiden komen mooi uit de boxen en dragen daarmee sterk bij aan de western-feel van deze serie. De dialoog is ook helder te volgen en krijgt altijd de prioriteit in de geluidsmix.

Extra's
Extra's zijn veel aanwezig in deze uitgave. Zo heeft eOne gekozen voor een blik op het seizoen, met interviews met cast en crew, een introductie van nieuwe personages, en wat setbezoeken. Maar deze korte, vaak hooguit twee minuten durende extra's, verbleken bij de echte featurettes, die laten zien hoe de afleveringen van de serie gemaakt zijn. Deze bieden veel info over de grootste uitdagingen waar men mee te maken had bij het maken van de afleveringen en wat leuke gedachtegangen van castleden.

Toekomst
Het vijfde seizoen werd op 7 november 2014 aangekondigd, als laatste. Net als met eerdere series, besloot AMC het seizoen in twee delen uit te zenden. Zodoende worden de eerste zeven afleveringen uitgezonden in deze zomer en de laatste zeven volgende zomer, in 2016. Ditmaal wordt Bohannon ingehuurd om te werken bij de Sierra Nevada Mountains.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Wat is je favoriete animatieserie?
Series / Poll

Poll: Wat is je favoriete animatieserie?

Zoveel opties, en maar één keuze!

Animatieseries behoren over het algemeen tot de langs lopende series op televisie (naast soaps natuurlijk). Tijd dus om eens te kijken wat definitief de allerbeste animatieserie op televisie is. In onderstaande poll hebben we een kleine selectie gemaakt van series die over het algemeen erg goed beoordeeld worden.

Daarbij hebben we ons niet beperkt tot bepaalde tijdsperiodes, of genres, maar wel geprobeerd niet teveel komedies toe te voegen. Uiteraard staat het je vrij om te kiezen voor de optie anders. In alle gevallen horen we graag een toelichting!

survey tool

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.