search

Ons nieuws van zaterdag 22 augustus 2015

'Gotham' maakt niet dezelfde fouten in nieuw seizoen
Series / Nieuws

'Gotham' maakt niet dezelfde fouten in nieuw seizoen

Ben McKenzie heeft flink wat te zeggen over het eerste seizoen.

Het eerste seizoen van Gotham maakte genoeg fouten. Hoofdrolspeler Ben McKenzie is het daar wel mee eens en noemde het eerste seizoen van de show van Fox een "fout". Maar: volgens de acteur hebben de makers geleerd van hun fouten en zal het tweede seizoen een stuk beter zijn. Het villain-of-the-week format zal bijvoorbeeld ophouden.

"Ik denk dat we relatief vroeg een fout maakten, toen we telkens probeerden een schurk te introduceren en hem binnen diezelfde aflevering weer af te handelen," begon McKenzie. "We vinden hem, stuurden 'm naar Arkham of wat dan ook. Dat was een fout en dat hadden we nooit moeten doen."

"We kregen oorspronkelijk 16 afleveringen, zouden een pauze hebben en de rest afmaken. Maar toen kwamen we terug en hadden we zes extra afleveringen. Het is moeilijk voor het publiek om zoveel veranderingen met betrekking tot wanneer de serie uitgezonden wordt, te blijven volgen. Maar het publiek wil deze mensen begrijpen en met ze leven, zitten en van hen genieten. Of ze nou goed of slecht zijn, ze zijn onderhoudend. Dus dat is wat we doen in het tweede seizoen. Ik denk dat het precies wordt wat de fans willen zien."

Of men nou afstapt van het idee om elke aflevering een nieuwe schurk te introduceren of niet, er staan er een boel gepland voor dit seizoen: Clayface, the Mad Hatter, Mr. Freeze, Hugo Strange, Tommy Elliot, mogelijk de Court of Owls en zelfs de Joker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel kondigt 'Most Wanted' aan!
Series / Nieuws

Marvel kondigt 'Most Wanted' aan!

Mockingbird en Lance Hunter krijgen hun eigen serie op ABC.

ABC en de tv-afdeling van Marvel Studios hebben de serie Most Wanted aangekondigd. Het betreft een spin-off van Agents of S.H.I.E.L.D. en volgt voornamelijk Adrianne Palicki's Bobbi Morse/Mockingbird en Nick Bloods Lance Hunter. Dit meldt Variety.

De geruchten rond de spin-off doken al op in april. Volgens Variety heeft ABC een pilot-aflevering besteld onder de officiële titel Marvel's Most Wanted. Het script wordt geschreven door producenten Jeff Bell en Paul Zbyszewski.

De rest van de series van ABC/Marvel gaan gewoon door. Het eerder genoemde Agents of S.H.I.E.L.D. start binnenkort aan het derde seizoen en van Agent Carter volgt binnen afzienbare tijd een tweede seizoen. Tevens is er nog een vierde serie in ontwikkeling waar John Ridley (12 Years a Slave) aan meewerkt. Dit alles is uiteraard naast de superheldenseries van Netflix/Marvel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk de openingsscène 'Fear the Walking Dead'
Series / Video/clip/featurette

Bekijk de openingsscène 'Fear the Walking Dead'

Nick Clark wordt wakker met een zombie...

In afwachting van de première komende zondag, heeft AMC de openingsscène van Fear the Walking Dead vrijgegeven. De video duurt ongeveer 3,5 minuut en laat zien hoe Frank Dillane's Nick Clark opstaat en overvallen wordt door een zombie. Het is het begin van de apocalypse, want in de show zien we hoe de beschaving langzaam in elkaar stort.


Een mysterieuze uitbraak bedreigt de wankele stabiliteit die middelbare school decaan Madison Clark (Kim Dickens) en leraar Engels Travis Manawa (Cliff Curtis) hebben weten op te bouwen nadat hun huwelijken in elkaar stortten. De dagelijkse problemen om twee families bij elkaar te brengen en een gespannen relatie met de kinderen gaan naar de achtergrond als de maatschappij uit elkaar begint te vallen. Tijdens een gedwongen evolutie, waarbij de sterkste overleeft, moeten de disfunctionele families zichzelf opnieuw uit te vinden of hun donkere geschiedenis omarmen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.