search

Ons nieuws van woensdag 30 maart 2016

Famke Janssen speelt hoofdrol in 'The Blacklist'-spinoff
Series / Nieuws

Famke Janssen speelt hoofdrol in 'The Blacklist'-spinoff

De zogenaamde 'back door' pilot-aflevering wordt op 12 mei a.s. al uitgezonden.

Famke Janssen heeft getekend voor de hoofdrol van Susan 'Scottie' Halsted in de NBC-spinoff van hitserie The Blacklist met James Spader. De zogenaamde 'back door' pilot-aflevering (die onderdeel uitmaakt van The Blacklist, maar er toch los van staat...) wordt op 12 mei uitgezonden door NBC en Janssens personage wordt in de aflevering van The Blacklist op 5 mei geïntroduceerd. Het wordt gesuggereerd dat haar personage de moeder zou kunnen zijn van Tom Keen (Ryan Eggold).

Michael Dinner (Justified) zal de aflevering van 12 mei regisseren. Bekende gezichten uit The Blacklist zullen hun opwachting maken in de spinoff. Zo zullen we Eggold zien, maar ook acteur Edi Gathegi, die opnieuw de rol van Matias Solomon zal spelen.

Jon Bokenkamp, John Eisendrath, John Davis, John Fox en Michael Watkins doen allen dienst doen als uitvoerend producenten.Het is nog onduidelijk of het volledige eerste seizoen van de spinoff eind dit jaar nog zal worden uitgezonden.

The Blacklist blijft een grote prioriteit voor NBC, gezien de bijna 12 miljoen kijkers die de serie wekelijks trekt. Er is al groen licht gegeven voor een vierde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf nieuwe Britse dramaseries op BBC First
Series / Nieuws

Vijf nieuwe Britse dramaseries op BBC First

Onder meer \'Happy Valley\', \'Lady Chatterley's Lover\' en \'Ripper Street\' zijn deze lente te zien op de zender.

Deze lente komen vijf Britse series naar de zender BBC First. Zo zullen er seizoenen te zien zijn van Happy Valley, Lady Chatterley's Lover, Ripper Street, The Syndicate en Father Brown.

Happy Valley seizoen 2 gaat met een dubbele aflevering van start op BBC First op zaterdag 2 april om 22:00 uur. De nuchtere politieofficier Catherine Cawood staat hierin opnieuw aan het hoofd van haar toegewijde team politieagenten in Calder Valley, West Yorkshire. Tijdens haar dienst doet ze een gruwelijke ontdekking - een lijk. De verwondingen van het slachtoffer vertonen schokkende overeenkomsten met een reeks andere moorden die de afgelopen maanden zijn gepleegd. Dit doet vermoeden dat er een seriemoordenaar rondloopt. De zaak wordt nog schokkender wanneer blijkt dat Catherine het slachtoffer kent "“ wat grote gevolgen zou kunnen hebben voor haar en haar gezin.

Seizoen 3 van The Syndicate gaat in première op dinsdag 12 april om 21:00 uur. Daarin volgen we het personeel van het ooit zo indrukwekkende Hazelwood Manor in de kustplaats Scarborough. Ooit werkten er meer dan dertig personeelsleden in het huis, nu blijven er nog maar vijf over, nadat Lord en Lady Hazelwood zich gedwongen zagen om de rest te ontslaan. Het dienstmeisje Sarah, schoonmaakster Dawn, kok Julie, jachtopziener-annex-bruidsjonker Sean en tuinman Godfrey moeten allemaal bijbaantjes nemen om het landgoed draaiende te houden.

Seizoen 4 van Father Brown gaat op donderdag 28 april om 21:00 uur van start. In dit seizoen duikt een man die al jaren vermist is opnieuw op net wanneer zijn vrouw op hertrouwen staat, maar wanneer hij dood wordt teruggevonden, valt de verdenking meteen op zijn naasten. Het dorp krijgt ook een dosis Hollywood-glamour wanneer een filmploeg arriveert.

Holliday Grainger, Richard Madden en James Norton spelen de hoofdrollen in Jed Mercurio's bewerking van Lady Chatterley's Lover, dat dinsdag 5 april om 21:00 uur van start gaat. Hierin keert Sir Clifford Chatterley na de Grote Oorlog terug als een gebroken man naar Wragby Hall moet zijn beeldschone en temperamentvolle jonge echtgenote Constance zich aanpassen aan een nieuw leven. Clifford is na een vreselijke verwonding vanaf zijn middel verlamd en wijst elke vorm van affectie af, waardoor Constance eenzaam en afgezonderd achterblijft. Op een wandeling door het landgoed komt ze jachtopziener Oliver Mellors tegen. Hij is ook net teruggekeerd uit de oorlog en heeft zijn toevlucht gevonden in de natuur. Hun wederzijdse aantrekking en behoefte aan menselijk contact leiden al snel tot een gepassioneerde affaire. Wanneer het schandaal bekend dreigt te raken, moet Constance haar eigen toekomst kiezen; het intellectuele leven dat ze met Clifford heeft opgebouwd, of het sensuele en emotionele leven met Mellors.

Tot slot keert Ripper Street terug op donderdag 28 april om 21:45 uur met de start van het vierde seizoen. Hierin staat opnieuw de criminele onderwereld van de Londense East End centraal, ditmaal op het hoogtepunt van de zomer van 1897, wanneer koningin Victoria haar diamanten jubileum viert.

Naar welke van deze series kijken jullie het meeste uit?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Ranch' gaat vrijdag van start op Netflix
Series / Nieuws

'The Ranch' gaat vrijdag van start op Netflix

De komedie heeft Ashton Kutcher en Danny Matterson in de hoofdrollen.

Aanstaande vrijdag 1 april zijn de eerste tien afleveringen van de nieuwe Netflix Original- serie The Ranch exclusief te zien op Netflix. The Ranch heeft Ashton Kutcher (die Colt zal spelen) en Danny Masterson (als Jameson) in de hoofdrollen. Eerder speelden zij samen in That 70s Show.

De serie draait om Colt, die na 15 jaar en een mislukte sportcarrière terugkomt naar de Colorado-ranch van zijn familie, staan zijn vader Beau en broer Jameson 'Rooster' niet echt direct te springen om zijn hulp. Al snel lopen de stekelige irritaties en lachwekkende misverstanden hoog op. Colt's heerlijk nuchtere moeder Maggie runt een lokale bar en probeert de mannen kosten wat het kost op één lijn te krijgen.

"Colt is een ladies' man," zei Ashton Kutcher over de rol. "En hij is een beetje een rebel en het soort vent, die alles doet voor een weddenschap. Hij komt een klein beetje verslagen terug naar huis en met dezelfde soort crisis voor ogen waar veel mensen in hun late 20 en begin 30 mee te maken krijgen. Ze hebben een diploma behaalt en proberen een baan te vinden om erachter te komen, dat dit niet zo makkelijk is als ze dachten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum laatste seizoen Rizzoli & Isles bekend
Series / Nieuws

Premièredatum laatste seizoen Rizzoli & Isles bekend

Het wordt een drukke zomer voor TNT...

Geoffrey Ketels

TNT gaat een drukke zomer tegemoet. Eerder raakte reeds bekend dat Animal Kingdom de komende maanden terug is van weggeweest, maar ook veteraan gaat haar laatste seizoen tegemoet. Daarnaast kunnen fans van het netwerk eveneens rekenen op de nieuwe seizoenen van Major Crimes, The Last Ship en Murder in the First. Neem er je kalender dus maar bij en noteer alvast de onderstaande data!

De eerste reeks waarvan de premièredatum bekend is, is Animal Kingdom. Fans van de serie mogen zich opmaken voor een première op 7 juni. Het zevende seizoen van de serie Rizzoli & Isles zal voor het eerst te zien zijn op 6 juni. De week die daarop volgt, namelijk 12 juni is het de beurt aan het derde seizoen van The Last Ship. Ben je eerder een fan van Major Crimes? Het vijfde seizoen gaat in première op maandag 13 juni.

Tot slot is er nog Murder in the First. Deze reeks is toe aan haar derde seizoen welke voor het eerst te zien zal zijn op zondag 19 juni. Naar welke première kijk jij het meeste uit?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actievolle nieuwe trailer 'The Last Ship' seizoen 3
Series / Trailer

Actievolle nieuwe trailer 'The Last Ship' seizoen 3

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen worden op 12 juni uitgezonden door TNT.



TNT heet een nieuwe trailer van het derde seizoen van hitserie The Last Ship online geplaatst. De dramaserie krijgt dit jaar een 13 afleveringen tellend seizoen, waarvan de eerste twee afleveringen op 12 juni worden uitgezonden. TNT zet afleveringen van de door Michael Bay geproduceerde serie de dag na uitzending op zijn VOD-kanalen en TNT-apps. De verwachting is dat dit ook voor het derde seizoen gedaan wordt. Je kunt de trailer hierboven bekijken!

De serie is gebaseerd op het boek van William Brinkley. De boel speelt zich af op een de fregat USS James, en volgt de avonturen van Kapitein Chandler (Eric Dane) en zijn crew. Zij zijn een van de weinig nog levende mensen en zoeken naar andere overlevenden.

De dramaserie wordt goed bekeken en trekt als je regulier, VOD, digitaal én mobiel kijken meetelt, zo'n 9 miljoen kijkers per week.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.