Famke Janssen speelt hoofdrol in 'The Blacklist'-spinoff

De zogenaamde 'back door' pilot-aflevering wordt op 12 mei a.s. al uitgezonden.

Zilko Tarici, 30-03-2016 15:01

Famke Janssen heeft getekend voor de hoofdrol van Susan 'Scottie' Halsted in de NBC-spinoff van hitserie The Blacklist met James Spader. De zogenaamde 'back door' pilot-aflevering (die onderdeel uitmaakt van The Blacklist, maar er toch los van staat...) wordt op 12 mei uitgezonden door NBC en Janssens personage wordt in de aflevering van The Blacklist op 5 mei geïntroduceerd. Het wordt gesuggereerd dat haar personage de moeder zou kunnen zijn van Tom Keen (Ryan Eggold).
Michael Dinner (Justified) zal de aflevering van 12 mei regisseren. Bekende gezichten uit The Blacklist zullen hun opwachting maken in de spinoff. Zo zullen we Eggold zien, maar ook acteur Edi Gathegi, die opnieuw de rol van Matias Solomon zal spelen.

Jon Bokenkamp, John Eisendrath, John Davis, John Fox en Michael Watkins doen allen dienst doen als uitvoerend producenten.Het is nog onduidelijk of het volledige eerste seizoen van de spinoff eind dit jaar nog zal worden uitgezonden.

The Blacklist blijft een grote prioriteit voor NBC, gezien de bijna 12 miljoen kijkers die de serie wekelijks trekt. Er is al groen licht gegeven voor een vierde seizoen.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: james spader, the blacklist, nbc, jon bokenkamp, megan boone, harry lennix, famke janssen, edi gathegi

Populair nieuws