search

Ons nieuws van donderdag 22 september 2016

Ghost Rider in vuur en vlam in beelden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Video/clip/featurette

Ghost Rider in vuur en vlam in beelden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Daar is ie dan!



Ondertussen is het nieuwe seizoen van ABC's Agents of S.H.I.E.L.D. gestart. Tot op heden zagen we online nog geen duidelijke blik op het alter ego van het nieuwe personage Robbie Reyes. Hierboven nu wel; uiteraard gaat het om de vlammende Ghost Rider.

De rol van Robbie Reyes wordt gespeeld door Gabriel Luna (Matador) en het personage maakt zijn debuut op televisie. Eerder zagen we de alles behalve zachtzinnige anti-held nog in twee films, namelijk Ghost Rider (2007) en Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011), waarin Nicolas Cage nog de menselijke vorm was.

Andere rollen zijn voor Gabriel Luna (Matador). In de beelden zijn ook Daisy/Quake (Chloe Bennet), Fitz, (Iain De Caestecker), Mack (Henry Simmons) en Coulson (Clark Gregg). Mogelijk is het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. ook op de Nederlandse tv te zien. Eerder zond Veronica afleveringen uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Dark Tower' wordt definitief ook een tv-serie
Series / Nieuws

'The Dark Tower' wordt definitief ook een tv-serie

Ergens in 2018 op televisie.

Het werd al eerder genoemd; de Dark Tower-boekenreeks van Stephen King zou zowel een filmreeks als tv-serie moeten gaan worden. De film is ondertussen gepland en wordt op dit moment opgenomen. Hieronder meer duidelijkheid over die tv-serie.

De serie gaat het vierde boek in de reeks gebruiken. Dit boek heeft de titel Tovenaarsglas (The Dark Tower IV: Wizard and Glass) en is een prequelverhaal. Idris Elba (The Wire) en Tom Taylor (Legends) spelen in de serie opnieuw de rollen van Roland Deschain en Jake Chambers. Het verhaal draait om de oorsprong van Roland en daarom wordt er naar een jonge acteur gezocht voor die rol.

Producent Akiva Goldsman: "In de film lijdt Roland een enorm verlies. Het meest concrete, persoonlijke en existentiële verdriet dat een personage kan meemaken. Als de film zijn laatste poging om weer te kunnen hopen laat zien, draait de tv-serie om het verlies daarvan."

Het eerste seizoen moet 10 tot 13 afleveringen bevatten en ergens in 2018 op tv verschijnen. Hieronder een eerste teaserafbeelding waar de boekenlezers raad mee weten. De film van Nikolaj Arcel verschijnt op 23 februari in de bioscoop.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste poster 'The Flash' seizoen 3
Series / Posters

Eerste poster 'The Flash' seizoen 3

Een heel rood affiche.

The CW heeft de eerste poster voor het derde seizoen van The Flash vrijgegeven. Dat zal binnenkort van start gaan, dus hebben we ook een synopsis voor de eerste aflevering, Flashpoint, waar de afgelopen tijd veel om te doen is geweest. Eerst echter de poster, waarop we hoofdrolspeler Grant Gustin zien staan.



Dan nog de synopsis van Flashpoint. Die aflevering opent met de droom van Barry Allen. Zijn ouders leven weer, hij heeft een date met Iris West en kan eindelijk een normaal leven leiden, want Central City wordt veilig gehouden door Kid Flash. Als Barry gebeurtenissen uit zijn oude leven begint te vergeten, komt de Reverse Flash aanzetten om zijn aartsvijand belachelijk te maken. Er zijn serieuze gevolgen volgens hem, als Barry in dit alternatieve universum blijft leven. En al snel blijkt wat voor gevolgen: zijn krachten en herinneringen verdwijnen langzaam… En dus moet Barry een keuze maken: Wil hij in deze wereld blijven leven, of toch terugkeren naar zijn eigen universum als The Flash?

Vanaf 4 oktober weer op tv.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toby Stephens tekent voor 'Lost in Space'
Series / Nieuws

Toby Stephens tekent voor 'Lost in Space'

En ook Maxwell Jenkins heeft getekend.

Nadat actrice Taylor Russell al getekend heeft voor een hoofdrol in Netflix-serie Lost in Space, zijn er nu nog twee acteurs gevonden. Deadline meldt dat Toby Stephens en Maxwell Jenkins getekend hebben om rollen te spelen. Acteur Stephens speelt de rol van astrofysicus en expeditieleider John Robinson. Daarnaast is Jenkins Will Robinson.

De nieuwe serie wordt gemaakt door Matt Sazama en Burk Sharpless en Zack Estrin is showrunner gemaakt. De bedoeling is om een serie, gebaseerd op het origineel uit de jaren zestig te maken. Centraal staat de Robinson-familie, een gezin dat lichtjaren van hun geplande bestemming strandt en niet alleen moet omgaan met de isolatie in de ruimte, maar ook met de uitdagingen in de buitenaardse omgeving waar ze zich bevinden.

Het tien afleveringen tellende eerste seizoen moet in 2018 in première gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wil naar 50% originele content
Series / Nieuws

Netflix wil naar 50% originele content

Dit jaar brengt de streamingdienst 600 uur aan films en series uit.

Netflix geeft dit jaar maar liefst 6 miljard dollar uit aan het aanbod van films en series. De streamingdienst werkt ondertussen aan een overgang naar steeds meer eigen content. Het was lang de vraag waar die overgang zou eindigen en CFO David Wells geeft daar nu eindelijk duidelijkheid over.

De dienst werkt ernaar om voor de helft eigen content aan te bieden en de andere helft producties van andere studio's. Op dit moment is men een derde op die weg en het is de bedoeling om de komende jaren meer naar het doel toe te werken. Interessant is een opmerking van Wells rond het maken van hits. "We hoeven niet alleen maar homeruns te slaan", aldus Wells. Men vindt het ook prima om mindere successen te boeken.

Begin dit jaar maakte Ted Sarandos, CEO van Netflix, nog bekend dat het in 2016 met maar liefst 600 uur aan eigen content komt. De komende tijd moet dat aantal uren nog flink uitgebreid worden, om aan die 50 procent te komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen