search

Ons nieuws van dinsdag 14 maart 2017

Nieuwe trailer HBO-serie 'Veep' seizoen 6
Series / Trailer

Nieuwe trailer HBO-serie 'Veep' seizoen 6

Julia Louis-Dreyfus speelt opnieuw de hoofdrol in de veel bekroonde serie.



HBO heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven van het alweer zesde seizoen van de populaire politieke comedy-serie Veep. De trailer werd onthuld tijdens het jaarlijkse entertainment-festival SXSW, dat afgelopen weekend plaatsvond in de Texaanse stad Austin.

Aan het einde van het vijfde seizoen zagen we hoe president Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) de presidentsverkiezingen verloor en het Witte Huis moest verlaten. In het zesde seizoen zien we hoe Selina als voormalige president buiten het Witte Huis een nieuw leven probeert op te bouwen.

Volgens de showrunners is het de bedoeling om in het zesde seizoen de grootste angst van Selina te onderzoeken; het verliezen van een andere vrouw (Laura Montez is nu president). Naast Louis-Dreyfus zien we in het nieuwe seizoen ook opnieuw Tony Hale, Tim Simons, Reid Scott, Anna Chlumsky, Gary Cole, Sam Richardson en Matt Walsh.

Veep keert op 16 april a.s. terug op HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'iZombie' seizoen 3
Series / Trailer

Trailer voor 'iZombie' seizoen 3

Liv is terug!



Over niet zo heel lang gaat de serie iZombie van de zender The CW weer verder. De eerste aflevering heeft "Heaven Just Got A Little Smoother" en gaat vlak na het einde van het tweede seizoen verder. Hierboven zie je een eerste teaser trailer.

Het einde van seizoen 2 eindigde met een zombie-uitbraak in de kelder van Max Rager, die in bedwang werd gehouden met militaire wapens. Er waren slechts een handjevol overlevenden. Ook is Liv's (Rose McIver) geheim onthuld en dit zorgt ervoor dat Clive (Malcolm Goodwin) in aanrakning komt met de "undead."

In seizoen 3 ontdekt Liv dat er meer zombies in Seattle wonen dan ze dacht. Ze ontdekt zelfs dat er een leger met zombies is die wacht op het moment dat ze ontdekt worden door de mensen. Uiteraard zijn er nog meer ontwikkelingen tussen de verschillende (nieuwe) personages, slecht of niet.

Het volgende seizoen gaat op 4 april van start op The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-showrunners onthullen welk dode personage ze terug zouden laten keren
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-showrunners onthullen welk dode personage ze terug zouden laten keren

Met toch wel interessante antwoorden.

Tijdens het SXSW gingen showrunners David Benioff en D.B. Weiss in op allerlei vragen rond HBO-serie Game of Thrones. Niet alleen kregen we te horen dat het achtste seizoen slechts zes afleveringen krijgt, ook was er ruimte voor wat trivia. Het duo ging bijvoorbeeld in op de vraag welk personage ze terug zouden willen laten keren uit de dood.

Beiden gaven verschillende antwoorden: de een wilde Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) graag zien terugkeren en de ander Catelyn Stark (Michelle Fairley). Maar als het aankomt op sterfgevallen, waren ze het met elkaar eens: Khal Drogo was het moeilijkste. "We konden er nooit overheen komen dat Jason Momoa weg moest, want hij was fantastisch."

Veel fans zullen het erover eens zijn dat de dood van Drogo (Jason Momoa) moeilijk was. Maar tegelijk was het precies zijn overlijden dat Daenerys (Emilia Clarke) op haar pad bracht. In die zin moest het - afgezien van het feit dat het in de boeken van George R.R. Martin gebeurde - wel zo zijn.

De gedachte om Joffrey terug te brengen zou interessant zijn, maar ingewikkeld. De terugkeer van Catelyn daarentegen is niet zo moeilijk, want in de boeken werd zij Lady Stoneheart, een wraaklustige tot leven gewekte versie van Catelyn. In de serie is het personage niet te zien en zal ze vermoedelijk ook niet te zien zijn.

Wie van de twee is jullie favoriete kandidaat om terug te keren? Catelyn of Joffrey.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The 100' krijgt vijfde seizoen
Series / Nieuws

'The 100' krijgt vijfde seizoen

De tieners overleven ook dit vierde seizoen de apocalypse.

Mocht je je afvragen of onze favoriete tieners wel overleven in het vierde seizoen van The CW-serie The 100, hebben we goed nieuws voor je. De zender heeft besloten de show een vijfde seizoen te geven en dus lijkt het erop dat Clarke en de rest gewoon gaat overleven.

Met deze beslissing zijn er nog maar drie andere series van The CW waarvan de toekomst onduidelijk is: iZombie, The Originals en Reign. Hier worden de komende paar weken nog aankondigingen over verwacht, al kunnen we niet precies zeggen wanneer.

In het vierde seizoen van The 100 is Zach McGowans Roan vaste aanwezige geworden en zijn Adina Porters Indra en Nadia Hilkers Luna teruggekeerd. Ook is Chai Romruen nog altijd te zien als Ilian en is e meer te zien van de Glowing Forest Clan, Ice Nation en Shallow Valley Clans.

Elke week is er een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.