search

Ons nieuws van maandag 8 mei 2017

Stevige trailer Stephen King-serie 'The Mist'!
Series / Trailer

Stevige trailer Stephen King-serie 'The Mist'!

Nog een Stephen King-product in 2017.

Naast de bioscoopfilms It en The Dark Tower, de Netflix-film Gerald's Game en de Hulu-serie Castle Rock verschijnt dit jaar ook de serie The Mist op de zender Spike. Allen zijn gebaseerd op werk van 'the king of horror' Stephen King. Hieronder zie je een nieuwe trailer.



De televisieserie volgt op de eerdere verfilming van regisseur Frank Darabont. Deze film gebaseerd op Kings boek uit 2007 deed het financieel redelijk en werd goed ontvangen. De film liet eigenlijk weinig beelden van de monsters zien en focuste zich vooral op de personages die uiteenlopende meningen hebben over hoe om te gaan met de situatie. Nog steeds wordt het einde van de film gezien als één van de bruutste ooit.

De belangrijkste rollen zijn voor Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. en Frances Conroy. Op 22 juni trapt The Mist af op Spike.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Max Greenfield in 'Versace: American Crime Story'
Series / Nieuws

Max Greenfield in 'Versace: American Crime Story'

Het is niet de eerste keer dat de acteur opduikt in een project van Ryan Murphy...

Geoffrey Ketels

Max Greenfield is de nieuwste naam die wordt toegevoegd aan de cast van 'Versace: American Crime Story'. Daarmee duikt de acteur voor de tweede keer op in een project van Ryan Murphy. Het nieuws werd door de maker van de reeks op social media zelf bekend gemaakt, al werd er nog niet aangegeven welke rol hij precies zal krijgen.

Max Greenfield is als acteur uiteraard (ook) vooral bekend omwille van zijn rol in de serie 'New Girl'. Deze wacht momenteel echter haar toekomst af waardoor Greenfield de tijd en ruimte heeft om uit te kijken naar andere projecten. Daar lijkt 'Versace: American Crime Story' nu dus de eerste van te zijn geworden.

De cast van 'Versace: American Crime Story' bestaat op dit ogenblik onder meer uit de altijd weer even knappe Penelope Cruz, maar bovendien ook uit Ricky Martin, Darren Criss en Edgar Ramirez. We kunnen dus gerust concluderen dat ook het derde deel van de reeks een cast heeft om duimen en vingers van af te likken!

Ben jij benieuwd naar de rol die Max Greenfield zal opeisen? Daarvoor is het nog even wachten...!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bestelt tweede seizoen '13 Reasons Why'
Series / Nieuws

Netflix bestelt tweede seizoen '13 Reasons Why'

De controversiële serie gaat verder.

Het zat er al heel dik in: Netflix heeft vandaag officieel een tweede seizoen besteld van 13 Reasons Why. De show gaat daarmee verder met het verhaal van Clay Jensen (Dylan Minnette). In dit drama, gebaseerd op de boeken van Jay Asher, komt Clay op een dag thuis van school en blijkt er op de veranda een mysterieuze doos te liggen met zijn naam daarop.

Clay maakt de doos open en ontdekt binnenin een reeks cassettes, opgenomen door Hannah Baker. Zij was zijn klasgenoot en liefde, maar had twee weken eerder zelfmoord gepleegd. Op tape legt Hannah uit dat er dertien redenen waren voor haar om een einde aan haar leven te maken. Voor Clay is het de vraag of hij een van die redenen was.

Het tienerdrama is niet geheel oncontroversieel: daar het zo expliciet omgaat met zelfmoord en uitlegt waarom iemand dat zou doen, zijn sommige mensen bang dat de serie daarmee tieners aan kan zetten om het zelf ook te doen. Om die reden toont Netflix expliciete waarschuwingen voor afleveringen van de serie. Hieronder de teaser voor het tweede seizoen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doek valt voor 'Emerald City'
Series / Nieuws

Doek valt voor 'Emerald City'

Het einde van de gele stenen weg is nu al bereikt.

Het had zo mooi moeten worden, maar mocht niet zo zijn. Het einde van de gele stenen weg is nu al bereikt voor NBC's Emerald City. De fantasyserie is volgens Variety na slechts één seizoen geannuleerd. Daarmee is het overigens de tweede nieuwe serie die sneuvelt bij de zender, waar ook DC-serie Powerless stopgezet werd.

Emerald City debuteerde in januari en wist in zijn tien afleveringen niet genoeg kijkers te boeien om een duur tweede seizoen te rechtvaardigen. De show opende met 4,5 miljoen kijkers maar dook al snel naar 2,3 miljoen. De finale werd bekeken door 2,9 miljoen mensen.

De show geldt als een duistere versie van het klassieke verhaal Wizard of Oz van L. Frank Baum. Centraal staat Dorothy Gale, gespeeld door Adria Arjona. Samen met haar politiehond wordt ze na een tornado getransporteerd naar de mythische wereld van Oz. Daar woedt een dodelijke strijd tussen verschillende koninkrijken.

Het maken van de serie was ingewikkeld. In 2014 zou die al verschijnen maar besloot NBC de ambitieuze serie nog even te laten liggen. De jaren daarna besloot de zender het geheel om te gooien en door andere showrunners te laten ontwikkelen, waarop de serie uiteindelijk drie jaar vertraagd werd. Critici vonden het geheel mooi, maar niet zo goed als het origineel uit de jaren dertig.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.