search

Ons nieuws van donderdag 6 juli 2017

'The Flash' herboren in vierde seizoen
Series / Nieuws

'The Flash' herboren in vierde seizoen

De titel van de eerste aflevering lijkt onthuld te zijn.

De opnames van het vierde seizoen van The Flash zijn in volle gang. Nu lijkt de titel van de eerste aflevering per ongeluk onthuld te zijn. Op het Twitter-account van de productiekant van de serie zagen we namelijk een bericht voorbij komen waarin de titel onthuld werd. Ondertussen is dat bericht offline gehaald.

"Klaar voor de eerste opnamedag! We beginnen morgen, en het wordt episch," konden we lezen in het bericht. Daarbij stond een foto met de titel The Flash Reborn. Waarom het bericht offline gehaald is weten we niet, maar wellicht dat de onthulling te vroeg kwam. Ook is het niet van het Twitter-account van de serie zelf.

De titel lijkt te verwijzen naar de comic The Flash: Rebirth, waarin Barry Allen (Grant Gustin) probeert om te gaan met de nasleep van alle gebeurtenissen in de comics die eraan vooraf gingen. Zeker is dat niet, maar we weten wel dat The Thinker de grote schurk van het nieuwe seizoen wordt. De serie zal dus geen Speedster krijgen dit seizoen.

Waarschijnlijk krijgen we tijdens de SDCC een eerste trailer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Littlefinger maakt plannen op foto 'Game of Thrones'
Series / Foto's

Littlefinger maakt plannen op foto 'Game of Thrones'

En we zien een beeld van Dany en haar troon.

Er zijn weer twee nieuwe foto's online gezet van HBO's Game of Thrones. Het zevende seizoen gaat over een dikke anderhalve week in première en dus komen er regelmatig nieuwe beelden online. De verwachting is dat de eerste titels van afleveringen snel onthuld worden, evenals zeer minimale synopsissen.

Op het eerste beeld zien we Sansa Stark (Sophie Turner) en Littlefinger (Aidan Gillen). Ondanks dat er nog niet veel bekend is over wat er met het duo gaat gebeuren, moet er wel iets zijn dat zich af gaat spelen. Littlefinger vertelde al eens dat hij alles wil doen om het hart van Sansa te veroveren. En hij probeert haar op te zetten tegen haar halfbroer Jon (Kit Harington). Dat wordt dus een spannend seizoen voor hen!



En dan zien we Dany (Emilia Clarke), die naar haar troon in Westeros loopt. Het gaat om de troon in Dragonstone, het kasteel dat ooit haar familie toebehoorde en vanaf waar ze - driehonderd jaar voor Roberts Rebellion - de Iron Throne veroverden.



Op 16 juli gaat Game of Thrones weer van start. In Nederland zijn afleveringen een dag later te zien bij Ziggo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' wordt minder politiek
Series / Nieuws

'South Park' wordt minder politiek

En gaat niet meer zoveel in op de realiteit.

Het vorige seizoen van South Park had niet alleen een overkoepelend verhaal, het seizoen was ook druk met het reageren op de veranderende politieke realiteit. Daar komt volgend seizoen, het 21ste alweer, verandering in. Bedenker Trey Parker vertelde samen met collegabedenker Matt Stone dat de show weer naar de basis gaat. Kortom: Trump wordt gedumpt "in ruil voor Cartman die zich als robot verkleedt en kloot met Butters."

Het duo vertelde dat de serie nooit bedacht was om politiek commentaar te leveren. En dus gaan ze weer terug naar de basis. "Het werd bijna saai. We waren ook nooit die serie. We konden een compleet seizoen doen en er was dan één grap die reageerde op wat net gebeurd was en dan reageerden mensen zo van, 'South Park is de serie die dat doet.' Maar dat is niet zo," begon Parker.

"Maar we begonnen dat te worden, vooral vorig seizoen. We liepen in dezelfde valstrik als Saturday Night Live, waar we dachten, 'Dude, we worden steeds meer CNN. We verworden tot iets wat mensen kijken om te zien wat we te zeggen hebben over Trump.' Matt en ik vonden het verschrikkelijk, maar we raakten er op de een of andere manier in verstrikt."

En dus wordt de serie weer wat minder politiek voor zijn 21ste seizoen. Dat zal in augustus beginnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.