search

Ons nieuws van dinsdag 18 juli 2017

Zack wordt kwaadaardig personage in 'The Strain'
Series / Nieuws

Zack wordt kwaadaardig personage in 'The Strain'

Maar krijgt hij vergiffenis?

The Strain heeft al drie seizoenen lang en van de meest gehate personages die er zijn: het jongetje Zack Goodweather (Max Charles). De zoon van protagonist Ephraim Goodweather (Corey Stoll) weet het publiek behoorlijk te verdelen. In de laatste tien afleveringen van de serie lijkt hij nu een slechterik te worden.

Uitvoerend producent Carlton Cuse vertelde dat tegenover Screen Rant:

"Ik denk dat we eind seizoen 3 kunnen aannemen dat Zack en de Master samen zijn vertrokken en dat er sprake is van een soort mentor / leerling relatie. Zack is hopelijk een van de meest kwaadaardige kinderen in de geschiedenis van televisie. En wie kan beter zijn mentor worden dan een gigantisch parasitisch, vampierachtig wezen? Je krijgt daar meer van naarmate het seizoen vordert. Het is de ultieme vraag voor dat personage. Hebben de dingen die hij doet een diepere betekenis? Wordt hij veranderd door die gebeurtenis en waar leidt het hem toe? Ik denk dat de vraag voor Zack is, of hij uiteindelijk vergeven kan worden. Zo slecht als hij is, heeft hij nog een greintje menselijkheid? Ik denk dat die vraag uitgebreid bekeken wordt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste promo 'Game of Thrones' 7.2
Series / Video/clip/featurette

Eerste promo 'Game of Thrones' 7.2

Je kan een Targaryen echt niet vertrouwen.

Er is een hele korte promo vrijgegeven voor de volgende aflevering van Game of Thrones. We zien een paar flitsen voorbij komen van de aflevering Stormborn, waarin Daenerys (Emilia Clarke) onder druk gezet lijkt te worden om een grootscheepse aanval te lanceren op King's Landing.

Daenerys krijgt volgens de synopsis die werd vrijgegeven een onverwachte bezoeker. Wie dat is weten we niet en dat blijkt ook niet uit de promo. Verder komt er een opstand tegen Jon (Kit Harington), wat vermoedelijk te maken heeft met de opmerking van iemand dat je een Targaryen niet kan vertrouwen. En is het Tyrion (Peter Dinklage) die de invasie van Westeros plant deze aflevering.

Op 23 juli in de Verenigde Staten te zien op HBO. Een dag later op Ziggo Movies & Series XL, zo rond een uur of 21:00.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Narcos' op 1 september verder
Series / Video/clip/featurette

'Narcos' op 1 september verder

Bekijk de eerste promo voor het derde seizoen!

Netflix heeft de premièredatum van het derde seizoen van Narcos onthuld. Vanaf 1 september kunnen we zien hoe het Cali Cartel de cocaïnehandel op zich neemt na de val van Pablo Escobar. Het echte kartel was veel harder van Escobar en zal in de serie vermoedelijk ook harder te werk gaan.

De derde reeks gaat Rise of a New Empire heten en heeft al een synopsis: "Nu de bloedige jacht op Pablo Escobar tot een einde is gekomen, richt de DEA zijn aandacht op de rijkste drugssmokkelaarsorganisatie van de wereld: het Cali Cartel. Geleid door vier machtige Godfathers, werkt dit kartel veel anders dan dat van Escobar, en geeft het er de voorkeur aan politici om te kopen en zijn gewelddadige handelingen buiten de media te houden."

Het nieuwe seizoen heeft geen rol meer voor Boyd Holbrook, maar wel voor Pedro Pascal. Hij zal leiding geven aan een nieuw team dat de jacht op de Cali's opent.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen