search

Ons nieuws van maandag 19 maart 2018

Young & Hungry stopt na seizoen 5
Series / Nieuws

Young & Hungry stopt na seizoen 5

En daar zit de romance tussen twee hoofdrolspelers misschien wel voor iets tussen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Slecht nieuws voor de fans van de serie 'Young & Hungry'. Vandaag raakte namelijk bekend dat de reeks er na seizoen vijf definitief mee zal ophouden. Nu Gabi en Josh (gespeeld door Emily Osment en Jonathan Sadowski) officieel samen zijn lijkt er een mooi moment aangebroken om een einde te breien aan de reeks.

Het vijfde seizoen van Young & Hungry staat vooral in het teken van de hernieuwde liefde tussen Gabi en Josh. Dit terwijl Yolanda (gespeeld door Kym Whitley) en Elliot (gespeeld door Rex Lee) moeite ondervinden bij de nieuwe hierargie die heerst nu Gabi 'vrouw van het huis' is geworden. In tussentijd hoopt Sofia (Aimee Carrero) net als ons allemaal dat ze eindelijk de man van haar dromen kan vinden.

Ben jij een fan van Young & Hungry en vindt je het jammer dat de reeks ten einde komt? Vooraleer het zover is kan je gelukkig wel nog eens extra genieten van het vijfde seizoen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Breaking Bad' stopte met seizoen vijf
Series / Nieuws

Waarom 'Breaking Bad' stopte met seizoen vijf

Vince Gilligan over een uiterst moeilijk besluit.

Breaking Bad had eeuwig door kunnen gaan, wat showrunner en bedenker Vince Gilligan betreft. Maar hij realiseerde zich tegelijk iets heel belangrijks. In een interview met Digital Spy legde hij uit waarom de hitserie over Walter White (Bryan Cranston), een briljant scheikundeleraar die besluit crystal meth te maken zodat zijn familie iets heeft als hij doodgaat, eindigde bij het vijfde seizoen.

"Ik had best voor altijd dit willen maken," aldus Gilligan. "Maar. Ik werkte in de jaren daarvoor aan The X-Files. Dat was een geweldige baan, ik hield er echt van." Maar er was een klein probleem. "Op een dag realiseerde ik me dat niemand meer keek. Op dat moment leerde ik dat je het feestje niet te laat wil verlaten. Je wil dat mensen meer willen als je ermee stopt.

En dat heeft hij gedaan. Ondanks druk van studio Sony, dat net geld begon te verdienen aan de serie, om verder te gaan. Uiteindelijk begreep men daar ook dat het beter was om op een hoogtepunt te stoppen. Gelukkig hebben we spin-off Better Call Saul nog, die op Netflix te volgen valt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aanwijzingen 'Westworld' S1 nog niet ontdekt
Series / Nieuws

Aanwijzingen 'Westworld' S1 nog niet ontdekt

Sommigen komen pas in seizoen 7 terug...

Er is nog een niet ontdekte easter egg in het eerste seizoen van Westworld, die volgens castleden Evan Rachel Wood en Jeffrey Wright mogelijk pas in het zevende seizoen ingelost wordt. Dat vertelden ze tijdens een interview met Entertainment Weekly.

Woods vertelde dat er een aantal zinnen en setstukken in het eerste seizoen zitten, die ook invloed hebben op de tweede reeks. "Ik keer terug naar zaken uit het eerste seizoen. Dat is wat zo cool is aan deze serie," begon de actrice. "Dat is waar [showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy] zo hard aan werken. Er zijn dingen die ik zei als Dolores, waarvan ik de relevantie niet had ingezien en nu realiseer ik me dat die van groot belang zijn."

"Ik denk dat, als we in seizoen zeven zitten, je terug kan keren naar de pilot en nog steeds aanwijzingen zal vinden,' aldus Woods. Waarop Wright aanvulde: "Er zitten een boel zaken in de pilot. Nu we dit seizoen hebben afgerond, zijn er wat zaken die ik echt compleet gemist heb."

Vanaf 22 april weer te zien op HBO. In Nederland overigens via Ziggo Movies & Series XL.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' op zijn retour?
Series / Nieuws

'The Walking Dead' op zijn retour?

De kijkcijfers dalen fors.

De kijkcijfers van The Walking Dead lieten de afgelopen jaren flink wat records sneuvelen. Het hoogtepunt werd bij aanvang van het vijfde seizoen (17,3 miljoen) behaald en daarna ging het allemaal iets minder. Het zevende seizoen was al matig en nu blijkt het achtste seizoen een flink verval te laten zien.

Alleen de eerste aflevering van het complete achtste seizoen noteerde boven de 10 miljoen kijkers. Het blijkt nu dat de afleveringen van het tweede deel van dit seizoen wel erg mager worden bekeken. De aftrap ("Honor") van seizoen 8B noteerde nog 8,3 miljoen kijkers, maar daarna ging het snel. "The Lost and the Plunderers" werd bekeken door 6,8 miljoen kijkers en de aflevering "Dead or Alive Or" van verleden week daalde naar 6,6 miljoen paar ogen, aldus Forbes.

En dit is toch behoorlijk mager. Het aantal kijkers is nu lager dan het aantal van 9 van de 13 afleveringen van seizoen 2. De 4,7 miljoen kijkers, het laagste kijkcijfer (voor aflevering 2 van seizoen 2) lijkt niet heel ver weg meer. Er zijn slechts tien (van de 110) afleveringen die minder dan 6,6 miljoen kijkers trokken.

Ook de kijkcijfers van Fear the Walking Dead zijn niet zo indrukwekkend, dus AMC zal actie moeten ondernemen. De zender hoopt overigens meer spin-offs te kunnen lanceren.

Vanavond debuteert aflevering twaalf "The Key" van seizoen 8 op het Nederlandse FOX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.