search

Ons nieuws van maandag 26 maart 2018

Nu al concrete plannen voor vijfde seizoen Outlander
Series / Nieuws

Nu al concrete plannen voor vijfde seizoen Outlander

En dat terwijl Starz helemaal nog geen groen licht heeft gegeven...

Geoffrey Ketels

De fans van de serie Outlander zijn nog wel even zoet met het vierde seizoen van de reeks, maar toch blijken er nu reeds concrete plannen te zijn voor een vijfde deel. Opmerkelijk detail is wel dat Starz tot dusver nog geen groen licht heeft gegeven voor de productie van een vijfde seizoen.

"We hebben reeds behoorlijke stappen gezet met betrekking tot de fundering voor het vijfde deel van de serie 'Outlander'. Dit ondanks het feit dat ze nog niet officieel door Starz is aangekondigd"; aldus de executive producer van Outlander 'Ronald D. Moore'.

Dat er reeds concrete plannen bestaan voor het vervolg van de reeks is helemaal niet zo vreemd. Ondanks het feit dat het dus vooralsnog wachten is op een officiële aankondiging voor wat het vijfde seizoen betreft is het nagenoeg honderd procent zeker dat deze er komt. Outlander is één van de best presterende drama's van de voorbije jaren waardoor haar toekomst eigenlijk is gegarandeerd.

Ben jij een fan van 'Outlander' en kijk je er al naar uit om nog heel wat meer te zien van deze reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Ricky and Morty' S4 nog niet besteld is
Series / Nieuws

Waarom 'Ricky and Morty' S4 nog niet besteld is

De onderhandelingen verlopen moeizaam.

Het wachten op een vierde seizoen van Ricky and Morty laat wel erg lang op zich wachten. Mogelijk moeten we tot eind 2019 wachten op een nieuwe reeks, mede doordat Adult Swim dat nieuwe seizoen nog niet besteld heeft. Volgens bedenker Dan Harmon komt dat, omdat er nog altijd onderhandelingen gevoerd worden met moederbedrijf Turner.

Waarom precies is niet helemaal duidelijk, maar vermoedelijk heeft het allemaal te maken met geld. "De reden waarom we niet werken aan Ricky and Morty, ligt niet in het feit dat ik nog niet weet hoe ik indruk op jullie moet maken," begon Harmon tegenover Newsweek. "Nee, het heeft allemaal te maken met iets kleins dat contractonderhandelingen heet en dat is behoorlijk complex geworden dit keer."

De laatste keer dat we Harmon over het vierde seizoen hoorden praten, vertelde hij nog dat er wellicht veertien afleveringen zouden komen in de nieuwe reeks. Helemaal zeker is dat niet, dat hangt immers af van wat Adult Swim uiteindelijk wil en bereid is te betalen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Claire Foy reageert eindelijk op controverse 'The Crown'
Series / Nieuws

Claire Foy reageert eindelijk op controverse 'The Crown'

De Netflix-hit is toch niet oncontroversieel gebleken.

Voor het eerst heeft actrice Claire Foy gereageerd op de verhalen rond het verschil in salaris tussen haar en co-ster Matt Smith bij Netflix-serie The Crown. Iedereen kent de verhalen ondertussen wel: Smith kreeg meer betaald dan Foy. Volgens de producenten vooral omdat hij meer ervaring had en bekender was dan Foy.

Wat Foy betreft, klopt dat ergens ook wel. "Ik ben er een beetje verbaasd over, vooral omdat ik centraal sta. Alles waarin ik centraal sta, voelt vreemd, niet helemaal normaal. Maar het verbaast me niet in de zin dat het een vrouwelijk verhaal is. Dus dat mensen die dat toen lezen, dachten: dat is vreemd. Maar ik weet ook dat Matt hetzelfde gevoel heeft en dat het vreemd is om centraal te staan in een controverse waar je niet per se om gevraagd hebt," aldus de actrice tegenover Entertainment Weekly.

In het volgende seizoen zullen de verschillen rechtgetrokken worden, is al beloofd door Netflix en studio Left Bank.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen 'Deadpool' voor Donald Glover op FX
Series / Nieuws

Geen 'Deadpool' voor Donald Glover op FX

Tegenvaller voor de fans?

FX heeft onthuld dat ze hebben besloten dat ze niet verder gaan met het ontwikkelen van een animatieserie rond het Marvel-personage Deadpool. Verleden jaar bestelden ze nog een tiendelige reeks.

Het besluit volgt volgens FX na creatieve meningsverschillen tussen FX Networks, uitvoerend producent Donald Glover, schrijver Stephen Glover en Marvel Television. Het is nog onbekend of Marvel verdergaat met de animatieserie en Glover.

FX en Marvel Television blijven overigens wel samenwerken aan bestaande en nieuwe producties. Samen leverden ze al de geprezen X-Men dramaserie Legion op. Volgende maand verschijnt seizoen 2 van de superheldenserie van Noah Hawley.

De Deadpool-animatieserie zou dit jaar verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen