search

Ons nieuws van maandag 20 augustus 2018

Drie 'Game of Thrones'-acteurs op Comic Con in de RAI
Series / Nieuws

Drie 'Game of Thrones'-acteurs op Comic Con in de RAI

En nog meer bekende namen.

Op 1 en 2 september vindt in de RAI Amsterdam een nieuwe editie plaats van Comic Con, namelijk Comic Con Amsterdam! Tijdens het evenement krijg je weer de mogelijkheid om sterren uit bekende tv-series te ontmoeten. Dit jaar zijn er drie acteurs uit Game of Thrones aanwezig.

Uiteraard kun je met de sterren op de foto, of kun je een handtekening afnemen. Hieronder de drie sterren uit Game of Thrones die aanwezig zijn:

Charles Dance (Tywin Lannister)
Handtekening: € 30
Fotoshoot: € 35

Jack Gleeson (Joffrey Baratheon)
Handtekening: € 30
Fotoshoot: € 35

Vladimí­r Furdí­k (The Night King)
Handtekening: € 25
Fotoshoot: € 25

Andere bekende namen zijn bijvoorbeeld Christopher Larkin (The 100), Eric Roberts (Doctor Who, The Dark Knight) en Aimee Garcia (Lucifer). Meer details weten dan kun je terecht op de website van Comic Con Amsterdam.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Watchmen' volgend jaar te zien!
Series / Nieuws

'Watchmen' volgend jaar te zien!

HBO bestelt een volledig eerste seizoen.

HBO heeft besloten Watchmen een volledig eerste seizoen te gunnen. Zack Snyder verfilmde de graphic novel van Alan Moore in de loop van 2009 al en nu duikt HBO met deze serie van Damon Lindelof in nieuw terrein. De show krijgt namelijk een compleet eerste seizoen, en heeft al een eerste afbeelding, die je hieronder kan zien.

De foto is een citaat van Dr. Manhattan, de enige figuur in het verhaal met echte superkrachten. "Nothing ever ends…" wijst erop dat de serie in zekere zin een vervolg gaat worden op de graphic novel. De eerste aflevering wordt geregisseerd door Nicole Kassell en er wordt momenteel gezocht naar andere regisseurs.

Het verhaal van de serie is nog onbekend, al is er wel een wat vage synopsis: "Speelt zich af in een alternatieve realiteit waarin 'superhelden' als criminelen behandeld worden. Watchmen omarmt de nostalgie van de oorspronkelijke baanbrekende graphic novel en probeert zelf ook wat nieuws te tonen."

Hoofdrollen zijn er onder meer voor Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson en Yahya Abdul-Mateen II. Er is geen premièredatum, al laat HBO weten dat de serie volgend jaar uitgezonden wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Star Wars Resistance'!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Star Wars Resistance'!

Eindelijk beelden van wat een spannende show belooft te worden.

Disney heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Star Wars Resistance. Onder leiderschap van Dave Filoni wordt de serie gemaakt en mogen we de tijdsperiode tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens verkennen. In de serie volgen we het personage Kazuda 'Kaz' Xiono, die als piloot graag naam voor zichzelf wil maken.

Nu heeft Disney dus de eerste trailer vrijgegeven van de serie, en laat het weten dat de eerste aflevering - die maar liefst een uur zal duren - op 7 oktober uitgezonden wordt. Hieronder kan je de trailer bekijken.



De serie doet qua stijl een beetje denken aan anime. Mooi is dat we meteen merken dat Kaz als spion ingeschakeld wordt door Poe Dameron om uit te vogelen wie er allemaal trouw is aan het verzet. De serie lijkt vooral gericht op jongere kijkers en dus niet op een YA-publiek waar andere series zich op richtten.

Vanaf 7 oktober te zien op Disney XD.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.