search

Ons nieuws van dinsdag 16 oktober 2018

Foto 'Peaky Blinders' seizoen 5 met Anya Taylor-Joy!
Series / Foto's

Foto 'Peaky Blinders' seizoen 5 met Anya Taylor-Joy!

De actrice uit New Mutants, Split en The Witch.

Actrice Anya Taylor-Joy, bekend uit de films The Witch en Split, is te zien in het vijfde seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders.

Tegenover Deadline zei de actrice het volgende: "Ik zou onmogelijk meer opgewonden kunnen zijn om lid te worden van zo'n getalenteerde groep mensen. Ik kan niet wachten om te starten en dit personage te spelen."

Welk personage Taylor-Joy gaat spelen is nog niet bekend. De opnames vinden op dit moment plaats in Manchester, met regisseur Anthony Byrne. De cast bestaat ook uit onder meer Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle en Finn Cole.



De serie van Steven Knight (Locke, Serenity) debuteert in 2019 en wordt uitgezonden op BBC One. Eerdere seizoenen verschenen nog op BBC Two.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Damon Wayans toch niet weg bij 'Lethal Weapon'
Series / Nieuws

Damon Wayans toch niet weg bij 'Lethal Weapon'

Hij heroverweegt zijn vertrek.

Misschien vertrekt acteur Damon Wayans toch niet zo snel bij Lethal Weapon. Eerder kondigde de acteur aan dat hij van plan was te stoppen met de serie. TV Line meldt nu dat Fox besloten heeft het nieuwe seizoen tot vijftien afleveringen te verlengen, waarmee het er twee meer krijgt. Wayans zal in elk geval daarin te zien zijn.

Eerder stelde de 58-jarige acteur dat hij vanwege zijn gezondheid wilde stoppen. Hij raakte al eens gewond op de set van de actieserie en wilde meer tijd met zijn familie doorbrengen. De diabeet werkt momenteel net als de rest van de cast zestien uur per dag en kan dat niet goed aan.

Nu zou Fox akkoord zijn gegaan en de acteur een nieuw schema hebben gegeven. Ook krijgt hij andere speciale maaltijden op de set, zodat zijn gezondheid er niet teveel onder lijdt. Wayans staat er nu voor open terug te keren als er een vierde seizoen komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe alien gecast in 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Nieuwe alien gecast in 'Star Trek: Discovery'

Javier Botet tekent voor de serie.

Acteur Javier Botet die onder meer te zien was in Slender Man en It heeft getekend voor Star Trek: Discovery. Hij zal een "bekend" buitenaards wezen spelen in het tweede seizoen van de serie. Welke alien het precies wordt is niet bekend.

De site Bloody Disgusting stelt dat Botet de rol van een buitenaards wezen speelt. Het is een bekend wezen, al wilde Botet niet vertellen welk. "Het is een oud wezen, maar ik ga jullie niet vertellen welk wezen," vertelde Botet in zijn statement tegenover de site. Botet is overigens een acteur die erom bekend staat vaker in de huid van niet-menselijke wezens te kruipen.

In het tweede seizoen van Star Trek: Discovery moeten de Enterprise en de Discovery samen op zoek naar antwoorden op een raadsel. Zeven mysterieuze rode tekens lichten op in de Melkweg en blijken iets te maken te hebben met Spock en Michael Burnham. Vanaf januari 2019 weer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Batman mogelijk naar Arrowverse
Series / Nieuws

Batman mogelijk naar Arrowverse

Ook Green Lantern kan ten tonele verschijnen.

Acteur Stephen Amell sluit niet uit dat Batman uiteindelijk ten tonele verschijnt in het Arrowverse. Dat gedeelde universum bestaat nu uit heel wat DC-series op zender The CW en krijgt binnenkort een toevoeging in de vorm van Batwoman. Nu lijkt een verschijning van Batman dus ook mogelijk.

Comic Book meldt dat Amell tijdens een Q&A op Facebook in gesprek ging over de vraag of Batman kan terugkeren. Een fan vroeg of Batman en Green Lantern mogelijk zouden kunnen verschijnen. Naar het bestaan van de twee is al meermaals gehint, maar ze zijn nog niet expliciet getoond in het Arrowverse. Heel diplomatiek antwoordde Amell dan ook met de opmerking: "zeg nooit nooit".

Toch lijkt het maar de vraag of ze te zien zullen zijn. Tot seizoen zes mocht serie Arrow niet eens refereren naar Bruce Wayne. Het zou dus goed kunnen dat er voorlopig geen Batman te zien zal zijn, ook gezien de live-action plannen van studio Warner Bros. met het personage.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen