search

Ons nieuws van maandag 21 januari 2019

Trailer 'American Gods' seizoen 2!
Series / Trailer

Trailer 'American Gods' seizoen 2!

De visuele hit met onder meer Ian McShane's Mr. Wednesday.

Op 10 maart keert de serie American Gods terug op zender Starz, en Amazon Prime Video vanaf 11 maart. De fantasy-dramaserie van Bryan Fuller (Hannibal) en Michael Green was in 2017 een redelijk kijkcijfersucces en er waren nominaties bij de Primetime Emmy Awards.

Nu is de volledige trailer voor het tweede seizoen beschikbaar!



Met rollen voor Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Pablo Schreiber en uiteraard Ian McShane is American Gods gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2001 van Neil Gaiman. In het eerste seizoen was X-Files ster Gillian Anderson te zien, en zo waren er nog een aantal gastoptredens.

Met de naderende strijd tussen mens en de goden, hebben Mr. Wednesday (McShane) en Shadow Moon (Whittle) te maken met nieuwe goden die mogelijk hun redders zijn. Ook heeft Mr. World (Glover) een plan om wraak te nemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hulu zet punt achter 'The First'
Series / Nieuws

Hulu zet punt achter 'The First'

Pijnlijk!

Er komt geen nieuwe lancering voor The First. Deadline meldt dat Hulu besloten heeft de dure serie geen tweede reeks te geven. In de show van showrunner Beau Willimon werd het verhaal van de eerste menselijke missie naar Mars verteld. Centraal stond een personage gespeeld door Sean Penn en het verhaal van diens familie, maar ook de uitdagingen waar hij mee te maken kreeg, werden allemaal belicht.

Helaas waren de plannen te groot. De eerste reeks van acht afleveringen werd in september op Hulu getrapt en daar bleek al snel dat de serie te langzaam van start ging. Dat terwijl tegen het einde van het eerste seizoen de serie uiteindelijk goed op gang was gekomen en eigenlijk helemaal niet zo verkeerd was.

Helaas krijgen Willimon en Penn niet de kans nog een seizoen te schrijven, waarmee het voorbij is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' krijgt pilot!
Series / Nieuws

'Batwoman' krijgt pilot!

De opnames gaan al snel van start.

De productie van de pilot van The CW-serie Batwoman gaat van start. Althans: over een paar weken zullen de camera's rollen in Vancouver, te Canada. Dat meldt de site Comic Book vandaag; de opnames moeten in de loop van maart beginnen. Het project wordt geleid door showrunner Caroline Dries.

Centraal staat Kate Kane, die we leerden kennen in de meest recente crossover van het Arrowverse. Zij is 's nachts Batwoman en houdt de straten van Gotham City veilig. De lesbische street fighter is van plan de criminele wederopstanding van de stad snel de kop in te drukken. Maar een held is ze ook weer niet, want ze heeft nog heel wat persoonlijke demonen te overwinnen alvorens ze het symbool van hoop van Gotham kan zijn.

Als de pilot bevalt, zal The CW de serie een eigen seizoen geven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.