poster

The Flash

2014- 43 minuten per aflevering

Barry Allen (Gustin) was pas elf jaar oud toen zijn moeder in een bizar en angstaanjagend incident vermoord werd en zijn vader valselijk veroordeeld werd voor de moord. Zijn leven was veranderd door het tragedie en Barry werd opgevoed door Detective Joe West (Jesse L. Martin), de vader van Barry's beste vriend, Iris (Candice Patton).

Nu is Barry een briljante, gedreven en brutale detective geworden. Zijn vastberadenheid om de waarheid achter zijn moeders vreemde dood maakt dat hij elk onverklaard broodje aap-verhaal en wetenschappelijke ontdekking volgt. Barry's nieuwste obsessie ligt in een geavanceerde deeltjesversneller, gemaakt door de visionaire wetenschapper Harrison Wells (Tom Cavanagh) en zijn S.T.A.R. Labs team, die claimen dat de uitvinding onvoorstelbare vooruitgang in energie en medicijnen kan verzorgen. Echter, tijdens de onthulling van de uitvinding gaat iets mis en als een verwoestende explosie een bizarre storm veroorzaakt, gaan veel levens verloren en wordt Barry geraakt door de bliksem.

Na negen maanden in een coma, wordt Barry wakker en blijkt zijn leven wederom veranderd. Het ongeluk heeft hem de kracht van supersnelheid gegeven, en geeft hem de mogelijkheid door Central City te bewegen als een ongeziene beschermengel. In eerste instantie is hij blij met zijn nieuwgevonden krachten, maar Barry komt er al snel achter dat hij niet het enige meta-mens was, dat ontstond door de explosie van de deeltjesversneller. En niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In de maanden na het incident zijn er veel mensen verdwenen, onverklaarbare sterfgevallen en andere vreemde fenomenen gespot in de stad. Barry heeft nu een nieuw levensdoel - zijn snelheidskracht gebruiken om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij zijn queeste om de moord op zijn moeder nooit opgeeft, evenals de missie om zijn vaders naam te zuiveren. Voor nu, weten enkel een paar dichte vrienden dat Barry letterlijk de snelste man op Aarde is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld weet wat Barry Allen is geworden... The Flash!


Tagline: Discover what makes a hero.


Nieuws

Deze hint heeft niemand gezien in 'The Flash'

Populair nieuws

Sciencefiction film schiet de Netflix Top 10 in

Sciencefiction film schiet de Netflix Top 10 in