Relatie populair Riverdale-koppel staat op losse schroeven?

Populair Riverdale-koppel uit elkaar of toch niet?

Het koppel zou in eerste instantie even een pauze nemen van elkaar...

Door redactie, 11 december 2019 om 10:23

In de serie Riverdale hebben er zich verschillende koppeltjes gevormd. Hun liefde ging niet zelden verder dan de reeks zelf. Ook in het echte leven ontstonden er dan ook menig aantal romances. Toch lijken die relaties geen echt lang leven beschoren te zijn.
Recent raakte bekend dat Cole Sprouse en Lili Reinhart een einde hadden gemaakt aan hun relatie. Nu houdt ook een ander koppel uit de reeks het voor bekeken met elkaar. Deze keer gaat het om actrice Camila Mendes en Charles Melton. Beiden waren smoorverliefd op elkaar, maar hun liefde lijkt nu te zijn bekoeld.

Lees ook: Spannende Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans

Niet helemaal over
Insiders blijken aan E!News te hebben verklapt dat de breuk tussen Camila en Charles reeds een tijdje geleden heeft plaatsgevonden. Hun relatie zou echter nog niet helemaal over zijn, maar gewoon op een laag pitje staan.

"Camila en Charles hebben er al een paar maanden geleden voor gekozen om even een pauze in te lassen. Ze zijn in hun relatie ongelofelijk hard van stapel gelopen en dat blijkt zich nu een beetje te wreken. Omwille van deze reden hebben ze besloten om zich eerst even te focussen op hun werk en op zichzelf."

De vonk tussen Camila en Charles sloeg uiteraard over op de set van Riverdale. Beiden zouden vanaf dat ogenblik onafscheidelijk zijn geweest. Het koppel werd voor het eerst echt samen gespot in de zomer van 2018.

Lees ook: Camila Mendes (Riverdale) in sexy ‘Rick and Morty’ Halloweenkostuum!

Bron: Eonline.com

Lees meer over: Riverdale, serie, Netflix

Populair nieuws