search
Vampierjagers 'Van Helsing'-serie gaan er na 5 seizoenen mee stoppen
Series / Nieuws

Vampierjagers 'Van Helsing'-serie gaan er na 5 seizoenen mee stoppen

Nog maar even en dan is het verhaal af.

Syfy en Netflix gunnen de serie Van Helsing nog een vijfde seizoen. Maar daarna is het gedaan met de cultserie rond een van de vrouwelijke afstammelingen van vampierjager Van Helsing. Het personage heeft het daarmee nog best prima gedaan de afgelopen jaren.

The Hollywood Reporter meldt dat de serie nog een laatste seizoen krijgt. "We zijn erg blij dat we de saga van Van Helsing tot een einde mogen brengen," vertelt uitvoerend producent Chad Oakes. "Dit succes was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de hulp van Syfy, Netflix en Super Ecran."

Lees ook: Trailer 'Van Helsing' seizoen 4 met de bloedmooie Tricia Helfer als Dracula!

Dertien afleveringen
De laatste reeks rond Van Helsing krijgt in totaal dertien afleveringen. Nieuw is dat John Walker als showrunner aan de serie mag werken. Hij is de vervanger van Neil LaBute, die na het vierde seizoen vertrok om voor Netflix de serie The I-Land te maken.

De serie draait om Vanessa Helsing, afstammeling van de beroemde vampierjager Van Helsing. Ze wordt weer tot leven gewekt om de wereld te helpen, een wereld die nu over de voet gelopen is door vampiers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen