search
'The Expanse' eindigt veel beter dan 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'The Expanse' eindigt veel beter dan 'Game of Thrones'

De showrunner doet ons een belofte.

De showrunner van The Expanse weet het zeker: hij kan een beter einde maken aan zijn serie dan Game of Thrones en ook Star Wars. De serie debuteerde in 2015 op Syfy, deed het daar drie seizoenen en werd geannuleerd. Vervolgens pikte Amazon de boel op en maakte men een vierde en vijfde seizoen.

The Expanse bleek erg populairs bij fans van sci-fi, net zoals Game of Thrones het goed deed bij fans van fantasy. Maar Thrones-fans waren allesbehalve blij met het einde van de serie en vonden het achtste seizoen maar niks. Dat zal niet gebeuren met The Expanse belooft showrunner Daniel Abraham.

Lees ook: Sci-fi serie 'The Expanse' krijgt mogelijk meerdere spin-offs

Challenge Accepted
Een fan vroeg Abraham of zijn serie beter zou eindigen dan andere series. "Ik kan me voorstellen dat het erg moeilijk is om een bevredigende conclusie te bedenken die fans tevreden stelt," aldus de fan. Waarop Abraham heel droogjes "challenge accepted" twitterde.



De serie draait om de bemanning van de Roccinante, een ruimteschip waarvan de bemanning achter een grote samenzwering komt. Die leidt tot een gevaarlijke situatie waarbij er mogelijk oorlog ontstaat tussen het machtige Mars en de Aarde. Maar er is veel meer aan de hand, zo lijken er ook aliens te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen