search
Doctor Doom via een Disney+ serie naar het MCU?
Series / Nieuws

Doctor Doom via een Disney+ serie naar het MCU?

Een nieuw gerucht!

We gaan Marvel-schurk Dr. Doom mogelijk veel eerder zien dan we tot nu toe hadden verwacht. Het personage schijnt zijn debuut straks te maken in de serie WandaVision, die speciaal voor streamingdienst Disney+ gemaakt wordt. De schurk zou naar het schijnt een grote rol krijgen in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Actrice Sheila Knox, die gecast schijnt te zijn in de serie, stelde volgens ComicBook dat ze haar vakantie flink in heeft moeten korten wegens haar casting in de serie WandaVision. In diezelfde tweet schrijft ze iets interessants: "Doomstadt! In Helen!" Dat verwijst volgens ComicBook naar de fictieve geboortestad van Dr. Doom, Helen in Georgia. Dat is een klein stadje dat een perfecte setting kan zijn voor dit soort serie.

Lees ook: 'Als je het MCU nog wil kunnen volgen is een Disney+ abonnement wel een vereiste'

Aparte serie
De serie rond Wanda Maximoff en Vision belooft heel apart te worden. Hij zet onder meer de gebeurtenissen van de film Doctor Strange op en is verbonden aan meer thema's in het MCU. De show schijnt verder deels opgenomen te worden voor een studiopubliek, als een klassieke sitcom. En deels als een gewone knalharde en actievolle Marvel-film.

Lees ook: Apart: 'WandaVision' opgenomen voor een live publiek

Die combinatie maakt het een interessant geheel, waarbij het even afwachten wordt hoe het er dan precies uit komt te zien, of hoe het precies eindigt. In 2021 te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen