Taylor Kitsch en Colin Farrell in tweede seizoen 'True Detective'?

En komen er slechts drie in plaats van vier hoofdrolspelers?

Jim Pedd, 14-07-2014 08:00

The Wrap meldt dat HBO druk bezig is met het zoeken van hoofdrolspelers voor hitserie True Detective. En ondanks dat showrunner Nic Pizzolatto onlangs nog vertelde dat nog niets definitief is, hebben we weer een interessant verhaal over de cast. Volgens The Wrap zouden zowel Colin Farrell als Taylor Kitsch in onderhandelingen zijn voor een hoofdrol.
HBO ontkende dat nieuws uiteraard, met het bericht: "Er is geen nieuws om te bevestigen over de casting." Insiders vertellen The Wrap dat HBO graag een filmster wil voor de hoofdrol en daar zou Farrell uiteraard geschikt voor zijn.

The Wrap meldt verder nog iets over het aankomende tweede seizoen van de serie. Waar Nic Pizzolatto nog vertelde dat er vier hoofdrolspelers zijn, worden dat er volgens de site slechts drie. Er zouden twee mannelijke hoofdpersonen zijn en één vrouwelijke. De focus van de serie zou op Farrells personage komen te liggen.

Afgelopen donderdag werd bekend gemaakt welke series genomineerd warden voor de Emmy awards. True Detective kreeg meerdere nominaties, waaronder voor de Beste Dramaserie en hoofdrolspelers Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Zij keren beiden niet terug voor dit tweede seizoen, al liet Matthew McConaughey weten toch wel naar te zien te willen zijn.

Bron: The Wrap

Lees meer over: true detective, colin farrell, taylor kitsch, nic pizzolatto, hbo, serie, emmy, matthew mcconaughey, woody harrelson, the wrap, showrunner, seizoen twee, gerucht, casting

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie