search
Taylor Kitsch en Colin Farrell in tweede seizoen 'True Detective'?
Series / Nieuws

Taylor Kitsch en Colin Farrell in tweede seizoen 'True Detective'?

En komen er slechts drie in plaats van vier hoofdrolspelers?

The Wrap meldt dat HBO druk bezig is met het zoeken van hoofdrolspelers voor hitserie True Detective. En ondanks dat showrunner Nic Pizzolatto onlangs nog vertelde dat nog niets definitief is, hebben we weer een interessant verhaal over de cast. Volgens The Wrap zouden zowel Colin Farrell als Taylor Kitsch in onderhandelingen zijn voor een hoofdrol.


HBO ontkende dat nieuws uiteraard, met het bericht: "Er is geen nieuws om te bevestigen over de casting." Insiders vertellen The Wrap dat HBO graag een filmster wil voor de hoofdrol en daar zou Farrell uiteraard geschikt voor zijn.

The Wrap meldt verder nog iets over het aankomende tweede seizoen van de serie. Waar Nic Pizzolatto nog vertelde dat er vier hoofdrolspelers zijn, worden dat er volgens de site slechts drie. Er zouden twee mannelijke hoofdpersonen zijn en één vrouwelijke. De focus van de serie zou op Farrells personage komen te liggen.

Afgelopen donderdag werd bekend gemaakt welke series genomineerd warden voor de Emmy awards. True Detective kreeg meerdere nominaties, waaronder voor de Beste Dramaserie en hoofdrolspelers Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Zij keren beiden niet terug voor dit tweede seizoen, al liet Matthew McConaughey weten toch wel naar te zien te willen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen