Krijgt de Netflix hitserie 'You' een 3de seizoen?

Krijgt de Netflix hitserie 'You' een 3de seizoen?

Als we Hunk Penn Badgley mogen geloven staat dat redelijk vast...

Geoffrey Ketels, 30 december 2019 om 14:30

Het tweede seizoen van You staat nog maar net op Netflix of er wordt al volop gespeculeerd over de komst van het derde deel uit de reeks. Ondanks het feit dat Netflix officieel nog geen groen licht heeft gegeven lijkt het er naar uit te zien dat de hoofdrolspeler in de reeks recent zijn mond voorbij heeft gepraat.
In een recent interview welke Hunk Penn Badgley had met Entertainment Online heeft de acteur van het personage van Joe wellicht zijn mond voorbij gepraat. Tijden het interview liet hij zich namelijk ontglippen enthousiast te zijn voor de komst van het vervolg. Ondanks het feit dat Netflix tot dusver nog geen groen licht heeft gegeven lijkt niets de komst van een derde seizoen in de weg te staan.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Tweede seizoen van de populaire serie 'You'

Bevestiging
De algemene verwachting is nu dat Netflix ergens in de loop van de maand januari het derde deel uit de reeks zal aankondigen. Gemiddeld is het dan ook zo dat Netflix er zo'n twee weken over doet vooraleer een mogelijks extra seizoen aan te kondigen voor een erg succesvolle serie. Dit gezegd zijnde bestaan er in de praktijk ook voldoende uitzonderingen. De recente monsterhit The Witcher was bijvoorbeeld reeds verzekerd van een tweede seizoen nog vooraleer het eerste verscheen.

Mocht er inderdaad een derde seizoen komen van You is de kans bijzonder groot dat de traditie welke inmiddels door Netflix in het leven is geroepen verder zal worden gezet. Dit betekent concreet dat ook het derde deel uit de reeks wellicht op Tweede Kerstdag in 2020 zal verschijnen.

Lees ook: Onheilspellende beelden Netflix serie 'You' seizoen 2

Lees meer over: You, serie, Netflix

Populair nieuws