Verliest Rick Grimes een hand in de 'The Walking Dead'-films?

Verliest Rick een hand in The Walking Dead-films?

Het zou heel goed kunnen!

Jim Pedd, 31 december 2019 om 11:52

Het lijkt erop dat de Walking Dead-films rond Rick Grimes gaan doen wat de serie nooit gelukt is. Andrew Lincolns Rick zou mogelijk een ledemaat gaan verliezen. In de comics gebeurde dat al in nummer 28, toen de Governor Ricks rechterhand afhakte.
Zowel Lincoln als bedenker Robert Kirkman hadden graag gezien dat Ricks hand eraf gehakt zou worden, maar het bleek te complex voor de serie. De dure CGI voorkwam dat de hoofdrolspeler een hand verloor. Maar in de films zou het zomaar eens wel kunnen gaan gebeuren.

Lees ook: De slechtste aflevering van de 'The Walking Dead'-franchise is...

Groter budget
De films hebben natuurlijk een veel groter budget. En aangezien die laten zien wat er allemaal met Rick is gebeurd, nadat hij door een helikopter is weggehaald uit Virginia, kan er heel wat meer vertoond worden. De kans bestaat dus dat het personage dan eindelijk eraan moet geloven en straks dus echt een ledemaat verliest.

Lees ook: Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

Overigens kan het stiekem natuurlijk wel in de serie. Aaron verloor zijn arm in seizoen 9, en dat werd vervangen door een neparm. Dat had ook met Rick gekund en zou nu ook met hem kunnen gebeuren.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, Andrew Lincoln, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws