Video: alle easter eggs in seizoenfinale 'The Mandalorian' op een rijtje

Video: alle easter eggs in finale 'Mandalorian'

Net als de Star Wars-films, zit de live-action serie vol leukigheidjes.

Zilko Tarici, 31 december 2019 om 10:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu het eerste seizoen van de zeer populaire Star Wars-serie The Mandalorian ten einde is gekomen, kunnen de fans overgaan tot het volledig analyseren van alles wat er de laatste weken is gebeurd. Om oplettende kijkers een handje te helpen, is er nu een video vrijgegeven waarin alle 'easter eggs' (leuke feitjes) over de laatste aflevering worden toegelicht. Deze video kun je hieronder bekijken.
Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt bezoek van meerdere Skywalker-personages

In de video wordt o.a. ingegaan op het spectaculaire laatste shot, waarin we Moff Gideon (Giancarlo Esposito) met een zogenaamde 'darksaber' zien. Dit wapen heeft een lange geschiedenis in het Star Wars-universum, maar vond zijn oorsprong in de animatieseries.

Lees ook: Seizoensfinale 'The Mandalorian' enorm goed ontvangen door critici

Seizoen 2 in 2020
Gezien het enorme succes van het eerste seizoen van The Mandalorian, is het niet vreemd dat Disney nu al werkt aan het tweede seizoen. Het gaat zelfs zo snel dat we de nieuwe afleveringen al in oktober 2020 kunnen verwachten.


Bron: Slashfilm

Lees meer over: The Mandalorian, Pedro Pascal, Jon Favreau, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Taika Waititi, Gina Carano

Populair nieuws