'The Witcher' gaat deze fout van 'Game of Thrones' niet herhalen

'The Witcher' gaat deze fout van GoT niet herhalen

Geen cameo's voor beroemdheden dit keer.

Jim Pedd, 2 januari 2020 om 06:00

Netflix-serie The Witcher wordt vaak vergeleken met Game of Thrones. En dat is niet helemaal zonder reden. De fantasyserie van Netflix is ook een boekverfilming en speelt zich af in een grootse wereld vol bijzonder harde acties. Maar goed, de serie gaat bepaalde fouten niet herhalen, belooft schrijver Andrzej Sapkowski.
De Netflix-serie gebaseerd op zijn werk, zal namelijk geen cameo’s van beroemdheden krijgen. Game of Thrones scoorde toch wat kritiek op het feit dat beroemdheden vaak cameo’s kregen in de laatste paar seizoenen. Volgens Sapkowski gaat dat niet gebeuren met zijn serie: “Ik geloof dat ik er als creatief consulent voor deze serie voor moet zorgen dat er op GEEN moment een cameo voor Ed Sheeran is om te zingen. Ik zal ervoor zorgen dat dit niet gebeurt.”

Lees ook: Showrunner reageert op kritiek 'The Witcher'

Zingende Lannister
Sapkowski verwijst naar de cameo van Ed Sheeran als zingende Lannister in het zevende seizoen van de serie. Sowieso zat de serie vol cameo’s. Zo trad Sigur Rós aan voor het huwelijk van Joffrey, zagen we Mastodon in Hardhome, en speelde Coldplay-drummer Will Champion op de Red Wedding.

Lees ook: De verwarrende tijdlijn van 'The Witcher' ontrafeld!

Dat gaat dus niet nog eens gebeuren!

Bron: CB

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Cameo, Andrzej Sapkowski, Game of Thrones

Populair nieuws