search
Hier draait seizoen 2 van 'The Witcher' om
Series / Nieuws

Hier draait seizoen 2 van 'The Witcher' om

Netflix heeft een gave serie in handen.

Het eerste, achtdelige, seizoen van The Witcher is sinds vorige maand op Netflix te zien. En met dat seizoen de belofte voor een tweede reeks. Het is echter nog wel even wachten op het moment dat we dat seizoen te zien krijgen. Al vertelt showrunner Lauren Schmidt Hissrich alvast wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen.

"Seizoen één vertelt zo'n dertig jaar uit het leven van Geralt, dus monsters zullen niet uitgestorven zijn tijdens die tijd," aldus Hissrich op Reddit toen een fan vroeg hoe het gaat met Witchers en monsters die in de boeken uitsterven. De serie is daar immers ook een verfilming van. "Maar we duiken in het tweede seizoen ergens anders in."

Lees ook: Henry Cavills megasalaris voor 'The Witcher' onthuld

Minder monsters
Het tweede seizoen duikt dus vermoedelijk in de verhalen hoe Witchers langzaamaan uitsterven, net als de monsters waar ze op jagen. "Het wordt veel besproken in de boeken; mensen haten de Witchers, maar hebben ze ook nodig. We hadden die haat nodig in de serie, om te begrijpen waarom onze held een outsider was. Dus besloten we de monsters nog eens dertig jaar aanwezig te houden."

Lees ook: Verwarrende tijdlijnen 'The Witcher' ontrafeld

Maar daar komt nu dus een einde aan in het tweede seizoen en worden ze een stuk minder aanwezig.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen