Trailer voor Netflix-hit 'Sex Education' seizoen 2

Trailer voor Netflix-hit 'Sex Education' seizoen 2

Een van de beste Netflix Originals gaat verder!

Jim Pedd, 9 januari 2020 om 11:24

Nog maar een kleine anderhalve week en dan gaat een van de beste series van Netflix weer verder, Sex Education. Vandaag is er een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de Britse komedie die draait om een verlegen jongen die per ongeluk zo’n beetje de leidende seksuoloog van zijn middelbare school wordt. De cast wordt aangevoerd door Asa Butterfield en Gillian Anderson.
De serie ging eind vorig jaar van start en werd enorm goed ontvangen. Het tweede seizoen belooft nu meer van dezelfde hits van het eerste seizoen te bieden en ziet er dan ook goed uit. We krijgen weer de nodige humor, romantiek en natuurlijk ook behoorlijk wat ongemakkelijke tienerseks te zien. Hieronder de trailer voor het tweede seizoen.


Netflix omschrijft de serie als volgt:
Sex Education draait om Otis Milburn, een ongemakkelijke middelbare scholier die bij zijn moeder, sekstherapeut Jean woont. In het eerste seizoen zetten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een sekskliniek op hun school op, om gebruik te maken van zijn talent om seksueel advies te geven. In het tweede seizoen moet Otis als echte laatbloeier plaats geven aan zijn nieuw ontdekte seksuele behoeftes, nu zijn vriendinnetje Ola en hij voortgang boeken en tegelijk moet hij omgaan met de moeizame band die hij met Maeve heeft. Ondertussen breekt chlamydia uit op de Moordale Secondary en is betere seksuele voorlichting van groot belang.
Op 26 januari gaat de serie weer verder.

Lees ook: Hitserie 'Sex Education' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix!

Lees meer over: Sex Education, Netflix, Trailer, Gillian Anderson, Asa Butterfield

Populair nieuws