Veel Negan in 10e seizoen 'The Walking Dead'

Als je fan bent van Negan, kan je blij zijn.

Jim Pedd, 14-01-2020 11:22

In dit tiende seizoen van The Walking Dead krijgt voormalig schurk Negan nog een grote rol. Dat stelt acteur Jeffrey Dean Morgan op Twitter. In seizoen 10B, zit Negan embedded bij de Whisperers, die onder leiding staan van de behoorlijk kwaadaardige Alpha en Beta. Minstens één van de afleveringen zal hier grotendeels over gaan.
Op Twitter stelt Morgan nu in reactie op een fan. Die vroeg wat we van Negan kunnen verwachten, de rest van dit seizoen. Daarop reageerde de acteur met "Dingen. En veel daarvan." De laatste keer dat we hem zagen was in aflevering zes, Bonds, waarin een bebloede Negan trouw zwoer aan Alpha. Het blijft sterk de vraag of dit vervolgens net zo loopt als in de comics.

Lees ook: Keert Glenn terug voor een 'The Walking Dead'-miniserie?

Dubbelspion?
De hamvraag zal zijn of Negan uiteindelijk een dubbelspion is of niet. Eerder vertelde Morgan in elk geval dat Alpha en Negan een gevaarlijk duo vormen. "Dit jaar gaat om paranoia en de positie van mensen. Aan welke kant ze staan. Volgens mij zijn Alpha en Negan samen een formidabel tweetal. En wat dat voor de serie betekent, is dat we de boel op z'n kop gaan zetten."

Lees ook: Tweede helft 'The Walking Dead' S10 wordt schokkend

De serie gaat op 23 februari weer verder op AMC. Dan krijgen we nog acht afleveringen te zien, waarna we tot oktober moeten wachten voor het elfde seizoen.


Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Negan, Jeffrey Dean Morgan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 'Game of Thrones'-acteur wees rol eerst af

Deze 'Game of Thrones'-acteur wees rol eerst af

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam