search
Netflix geeft 'Lucifer' een zeer bijzondere aflevering!

Netflix geeft 'Lucifer' een zeer bijzondere aflevering!

Goed voorbeeld doet volgen! En dus krijgt ook Lucifer een musicalaflevering.

Jim Pedd
Nog maar één seizoen en dan is het verhaal van Lucifer Morningstar alweer voorbij. Maar niet voordat we de nodige lol hebben gehad. Netflix geeft de serie namelijk een musicalaflevering. Jawel, dat betekent een zingende Lucifer!

Het gaat om de tiende aflevering van Lucifer met de bijzondere naam Bloody Celestial Karaoke Jam. Volgens Entertainment Weekly is dit iets waar de showrunners en producenten al heel lang over nagedacht hebben. Alleen konden ze steeds maar niet de juiste invalshoek vinden het gedaan te krijgen. Tot nu dan.

Lees ook: In 'Lucifer' seizoen 5 gaan we eindelijk God ontmoeten!

Musicalaflevering
"We wilden echt een goede reden vinden binnen het verhaal waarom ze dansen en zingen," aldus de showrunners in een statement. "Het moest dus echt meer worden dan gewoon een stel zangers en dansers die je voorbij ziet komen. Het was uiteindelijk net een aflevering van Tetris om alles passend te krijgen, maar het is ons gelukt!"

Lees ook: De serie 'Lucifer' heeft een online record in 2019!

Er zijn nog geen details over deze tiende aflevering. Wel weten we dat hij anders wordt dan de vierde, die zich in 1940 afspeelt en twee dansnummers bevat. Kom maar op met die laatste reeks!

Aanbevolen artikelen