Nieuwe seizoen 'Fear the Walking Dead' slaat een geheel nieuwe weg in

'Fear the Walking Dead' wordt heel anders in S6

De structuur verandert in de zesde reeks van Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 16 januari 2020 om 08:10

De serie Fear the Walking Dead oogstte behoorlijk wat kritiek in het vijfde seizoen. Het werd het minst goed beoordeelde seizoen van de volledige TWD-franchise tot nu toe. Seizoen zes moet daar weer verandering in brengen.
Dat meldt Scott Gimple, de baas van de franchise, tijdens een gesprek met Entertainment Weekly. “Qua structuur gaat de serie heel erg veranderen. Er ligt meer focus binnen de verhalen, het worden zestien verschillende verhalen”, aldus Gimple. “De eerste twee afleveringen zijn af en het wordt echt schitterend. Dat onderscheidt deze serie ook van de rest. We vertellen 16 kleine verhalen, dus het is een beetje een anthologie. Je krijgt een verhaal over meerdere afleveringen, maar vanuit heel gefocuste perspectieven verteld.”

Lees ook: Kwaliteit 'Fear the Walking Dead' gaat in S6 weer beter worden

Heel anders
De serie heeft in het verleden al vaker afleveringen gebracht die heel erg gefocust waren op een bepaald personage. Zo kregen we in seizoen vier de aflevering Laura te zien, die draaide om de ontmoeting van Laura en haar toekomstige echtgenoot John Dorie. En de aflevering van seizoen 5, The End of Everything, waarin Al een CRM-soldaat ontmoette.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiek

De serie zal later dit jaar beginnen met het zesde seizoen!

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, SCott GImple

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws