search
Gave cameo Crisis on Infinite Earths uitgelegd!
Series / Nieuws

Gave cameo Crisis on Infinite Earths uitgelegd!

Wat gebeurde er in de gave special van The CW?

Crisis on Infinite Earths is voorbij. Maar eindigde met een grote knaller, want er is nu een link gelegd tussen het Arrowverse van The CW en het DCEU van Warner Bros. De twee universa blijken heel expliciet aan elkaar gekoppeld te zijn. Lees alleen verder als je het al gezien hebt!

In de vierde aflevering van de special ontmoetten twee heel bijzondere personages elkaar voor het eerst: The Flash en The Flash. Die van Grant Gustin kwam namelijk naast die van Ezra Miller te staan. Een geweldig moment natuurlijk!

Lees ook: Crisis on Infinite Earths-teaser hint naar terugkeer [...]

Wat gebeurde er?
Wellicht vraag je je af wat er dan gebeurd is. Nou, dat is heel eenvoudig uit te leggen. In de aflevering zagen we hoe The Spectre probeerde het universum te redden. Daarvoor wilde hij de Speed Force gebruiken en gaf hij Barry Allen daar ook toegang toe, op een heel bijzondere wijze. Dat leidde Barry Allen naar STAR Labs, waar hij een ontmoeting had met… nou, Barry Allen.

Lees ook: Hele Arrowverse krijgt nieuwe seizoenen van The CW

Het duo bekeek elkaars kostuum, vond het mooi en vervolgens verdween onze andere Barry al. Een korte, maar wel uiterst gave cameo!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen