search
Waarom Merle dood moest in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Waarom Merle dood moest in 'The Walking Dead'

Michael Rooker geeft tekst en uitleg over waarom zijn personage dood moest in The Walking Dead.

In het eerste seizoen van The Walking Dead heeft acteur Michael Rooker een belangrijke rol als de broer van het personage Daryl Dixon, nog altijd gespeeld door Norman Reedus. Nu laat Rooker weten waarom zijn personage Merle dood moest in de succesvolle zombieserie.

Tijdens Wales Comic Con was Rooker aanwezig en daar werd hem gevraagd wat hij gaver vond om aan te werken; de Marvel-films Guardians of the Galaxy of de AMC-serie The Walking Dead.

"Ik heb geen voorkeur. Ik verdiende meer aan Guardians," zei Rooker over de film waarin het het reeds gedode personage Yondu speelde. "Walking Dead was goedkoop. AMC was erg goedkoop," waarna de acteur lachend toevoegde, "Dat is waarschijnlijk de reden waarom ze met vermoordden. Aangezien ze wisten dat ik het volgende seizoen meer zou kosten."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' verschijnt dit jaar maar met slechts 2 seizoenen!

En dat de serie goedkoper werd, is al bekend. Het tweede seizoen kreeg 25 procent minder budget per aflevering. In het begin zou AMC ook weinig heil hebben gezien in de comic-verfilming die ondertussen bestaat uit twee series, met een nieuwe serie en filmtrilogie op komst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen