Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' krijgt zomerrelease

Zomerrelease 'Falcon and the Winter Soldier'

We moesten er even op wachten, maar Disney+ heeft eindelijk een premieredatum voor de Marvel-serie aangekondigd.

Zilko Tarici, 28 januari 2020 10:15

Nu het eerste seizoen van Disney+-serie The Mandalorian ten einde is gekomen, zullen veel leden van de streamingdienst zich afvragen wat de volgende grote serie is. Het lijkt erop dat de eerstvolgende grote release The Falcon and the Winter Soldier zal zijn. We moeten echter wel nog een dik half jaar wachten op het resultaat.
Lees ook: Opvallend: Captain America op foto 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Het nieuws over de release van The Falcon and the Winter Soldier komt op een nogal sneaky manier naar buiten. Deadline wist namelijk te melden dat acteur Noah Mills de cast van de serie zou versterken, maar liet aan het einde van datzelfde artikel nonchalant vallen dat de serie in augustus te streamen zal zijn. Dit is overigens in strijd met eerder nieuws dat de serie pas eind dit jaar Disney+ zou bereiken.

Een mysterieuze serie
Details over de plot van The Falcon and the Winter Soldier worden nog steeds geheimgehouden. Wat we wel weten, is dat John Walker alias Super-Patriot (Wyatt Russell) een rol speelt in de serie. Op enkele gelekte setfoto's van de serie is Super-Patriot te zien met het schild van Captain America. Wat natuurlijk interessant is, gezien het feit dat Cap het schild aan het einde van Avengers: Endgame overdroeg aan Sam Wilson/Falcon.

Lees ook: Tegenslag voor Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Bron: Deadline

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Wyatt Russell, Daniel Bruhl, Emily VanCamp

Populair nieuws