search
Unieke beelden van het door George Lucas geregisseerde 'Star Wars: Underworld' staan nu online

Unieke beelden van het door George Lucas geregisseerde 'Star Wars: Underworld' staan nu online

Bekijk hier nu unieke beelden van de Star Wars serie van George Lucas die er nooit kwam.

Tom van der Krieke
Bijzondere beelden van Star Wars: Underworld zijn nu online te vinden. Een volledige scène van deze geannuleerde serie is te zien samen met een fraai kijkje achter de schermen

Al in 2005, lang voor de komst van The Mandalorian, was George Lucas van plan om een televisieserie over te maken. Het idee was destijds om een totaal van honderd afleveringen van tweeënveertig minuten te maken!

Geannuleerde serie

Ondanks het feit dat er al vijftig scripts geschreven waren werd het uiteindelijk nooit gemaakt. Dit heeft vooral te maken met het feit dat Star Wars: Underworld destijds veel te duur geacht werd.

Toen Lucasfilm door Disney opgekocht werd, lagen er ook nog plannen voor Underworld op tafel. Deze zijn ook door Disney nooit uitgevoerd, maar nu is dus wel te zien hoe deze serie eruit gezien zou hebben.

Coruscant

Het idee was om de gehele serie zich op Coruscant te laten afspelen. De scène die nu te zien is speelt zich dan ook af in de krochten van deze planeet.

In de donkere straten patrouilleren stormtroopers, terwijl een lid van de rebellen een apparaat gebruikt om plannen van het galactisch keizerrijk te stelen. De 'making-of' beelden laten een bijzondere samensmelting tussen digitale technieken en de echte acteurs voor de green screen zien.Lees ook: Mogelijk live-action 'Star Wars'-serie op komst

Aanbevolen artikelen