search
Nieuw op Netflix: 'Van Helsing' seizoen 4!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Van Helsing' seizoen 4!

Inmiddels is bekend dat het vijfde seizoen van de reeks ook het laatste zal zijn...

Goed nieuws voor de fans van de serie Van Helsing! Het was er even op wachten, maar morgen, zaterdag 8 februari 2020 staat dan eindelijk toch het vierde seizoen op streamingdienst Netflix!

In het vierde seizoen dat morgen op Netflix verschijnt omarmt Vanessa een compleet nieuwe filosofie. Op hetzelfde ogenblik worden de geheimen van Blak-Tek onthuld en stelt Sam alles in het werk om de Dark One terug tot leven te wekken. De showrunner van Van Helsing was in eerste instantie Neil LaBute, maar voor het vierde seizoen heeft Jonathan Walker die taak overgenomen. Het vierde seizoen bestaat uit 13 afleveringen.

Lees ook: Vampierjagers 'Van Helsing'-serie gaan er na 5 seizoenen mee stoppen

Gemengde reacties
Tot dusver kon Van Helsing hoofdzakelijk rekenen op gemengde reacties. Ondanks het feit dat er ongetwijfeld heel wat mensen fan zijn van de reeks scoort ze toch niet uitzonderlijk goed. Op IMDB bedraagt de actuele score bijvoorbeeld slechts 6,2/10. Ook op de website Rotten Tomatoes ligt de Average Audience Score slechts rond de 63 procent.

Na het vierde seizoen zal er met zekerheid ook nog een vijfde en laatste deel in de reeks verschijnen. Wanneer deze kan worden verwacht op Netflix is nog niet bekend. Wil jij alvast graag een voorsmaakje van wat het vierde seizoen van Van Helsing voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker en vast even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen