Dan toch #SixSeasonsAndAMovie voor 'Community'?

Dan toch #SixSeasonsAndAMovie voor 'Community'?

We hebben goede hoop nu de Russo-broers hun gewicht in de strijd gooien.

Jim Pedd, 9 augustus 2019 om 07:03

#SixSeasonsAndAMovie was lange tijd de slogan van de bizarre komedieserie Community. Alhoewel de serie sinds het vierde seizoen een wat opvallende tijd heeft doorgemaakt, behaalde men wel die zes seizoenen. Daarna werd de serie geannuleerd en was het volgens zo’n beetje alle castleden en makers wel mogelijk dat er een film zou komen.
Ondertussen zijn we echter vier jaar verder en is die film er nog altijd niet gekomen. De Russo-broers, die Avengers: Endgame regisseerden en meerdere afleveringen van deze serie verzorgden, hopen nog altijd dat de hashtag verwezenlijkt wordt. “Het zou echt enorm tragisch zijn als we niet het ‘film’ gedeelte van de hashtag konden realiseren,” aldus de broers.

Lees ook: 'Community'-film is mogelijk!

Moeilijke tijden
Community heeft een moeilijke geschiedenis. De serie deed het gedurende drie seizoenen goed, maar met ruzie tussen showrunner en bedenker Dan Harmon en een van de hoofdrolspelers, Chevy Chase. Maar bij het vierde seizoen werd Harmon er door NBC uit geknikkerd. Het seizoen gold meteen als een van de slechtere, waarna Harmon terug mocht komen voor een vijfde reeks.

Lees ook: Film 'Community' lijkt er wel te komen

Bij die vijfde reeks nam de serie afscheid van onder meer Donald Glover, die zich ging richten op zijn zangcarrière als Childish Gambino. Daarna werd de serie geannuleerd, maar vond men bij Yahoo! een nieuw thuis. Maar dat feestje duurde ook maar één seizoen en sinds 2015 is de serie van de buis. In Nederland is deze op Amazon te stramen.

Bron: CB

Lees meer over: Community, NBC, Yahoo, Dan Harmon, CHevy Chase, Donald Glover, Joe Russo, Anthony Russo

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws