'The Mandalorian' brengt mogelijk veel goeds voor deze schurk

The Mandalorian brengt mogelijk goeds voor schurk

Moff Gideon is een slechterik. Of wordt hij straks toch een goeierik?

Jim Pedd, 24 februari 2020 om 11:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Mandalorian laat nog even op zich wachten. Maar dat weerhoudt cast en crew er niet van om zo nu en dan alvast wat te verklappen. Zo vertelt Giancarlo Esposito dat het tweede seizoen zomaar eens iets heel nieuws kan brengen voor zijn personage.
Esposito is te zien als Moff Gideon, een schurk, die eerst heel rustig was en vervolgens ervoor zorgde dat chaos uitbrak. En helemaal aan het eind bleek hij bovendien het Darksaber in handen te hebben, waarmee hij de nodige slachtoffers zou kunnen maken. Maar er is volgens Esposito nog heel wat ruimte voor zijn personage.

Lees ook: We hebben geluk met de release van 'The Mandalorian'!

Een stiekeme goeierik?
“Ik hou ervan! Ik hou ervan dat schurken mogelijk goed kunnen worden, als oprecht goede mensen. Moff Gideon is iemand die de leiding heeft over een van de planeten, of een van de sterrenstelsels en hij moet ervoor zorgen dat het zo goed mogelijk is daar voor iedereen,” aldus Esposito.

Lees ook: WWE-ster voor tweede seizoen 'The Mandalorian'!

“Alhoewel niet iedereen hem goedkeurt, moeten mensen met hem om zien te gaan. Dus ik hou van deze schurk; er is ruimte voor hem om te groeien. Er is ruimte voor het donker om het licht te worden en ik hou ervan dat mensen van schurken houden; dat we hen kunnen vergeven. En dat is iets dat ze echt willen dnek ik. Moff Gideon wil dat ons universum overleeft.”

Bron: CB

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Lucasfilm, Star Wars, Giancarlo Esposito

Populair nieuws