Netflix-serie 'The Umbrella Academy' krijgt een prequel-comic

'The Umbrella Academy' krijgt prequel-comic

De Netflix-serie gaat dit jaar nog verder, maar nu alvast maakt men ons warm!

Jim Pedd, 25 februari 2020 om 08:11

Fans kijken natuurlijk heel erg uit naar het tweede seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy. Om het lange wachten wat minder moeilijk te maken, brengt Dark Horse Comics een prequel-comic uit rond Klaus. Deze wordt gemaakt door Gerard Way en Gabrial Bá en volgt een van de leden van de Academy.
De serie draait om een dysfunctionele familie van geadopteerde superhelden. Na de dood van hun vader, moeten zij bij elkaar komen om de wereld van de ondergang te redden. In eerste instantie werd er gedacht om er een film van te maken, maar uiteindelijk koos Netflix voor een serie. Het eerste seizoen daarvan debuteerde met groot succes in februari 2019 en in april van dat jaar werd een tweede seizoen besteld.

Lees ook: Hitserie 'The Umbrella Academy' wenst je een fijne 'disfunctionele' Kerst!

Prequel comic
Nu komt er dus een prequel-comic, die zes delen gaat tellen en de titel You Look Like Death krijgt. De miniserie heeft een synopsis:
Ruwweg tien jaar voor de gebeurtenissen van Apocalypse Suite, wordt de achttienjarige Séance uit de Umbrella Academy gegooid. Zijn toelage wordt door de Hargreeves stopgezet en dus reist hij naar de plaats waar zijn talenten gewaardeerd zullen worden: Hollywood. Maar na een magische high op de stash van een vampier-drugsbaron, heeft Klaus hulp nodig.

Lees ook: Seizoen 2 Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' verschijnt binnenkort!

Lees meer over: Netflix, The Umbrella Academy, Prequel

Populair nieuws