Seizoen 2 Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' verschijnt binnenkort!

'The Umbrella Academy' keert snel terug met S2!

Toch zullen fans van de reeks wellicht nog even geduld moeten hebben...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2019 om 18:22

The Umbrella Academy wist vriend en vijand te verrassen door werkelijk ongelofelijke cijfers te realiseren. Amper 4 weken na de lancering van de reeks op 15 februari stond de teller dan ook reeds op meer dan 45 miljoen huishoudens. Dat zijn er zo'n slordige 1 miljoen meer in vergelijking met het derde seizoen van La Casa de Papel binnen eenzelfde tijdspanne. Volgens Netflix komt het tweede seizoen van The Umbrella Academy er binnenkort aan, maar wanneer is dat?
Het succes van het eerste seizoen van The Umbrella Academy heeft er niet voor gezorgd dat Netflix meteen een vervolg heeft aangekondigd, in tegendeel. Het bleef dan ook geruime tijd opvallend stil over een mogelijk vervolg. Nu heeft Netflix echter laten optekenen dat het tweede seizoen van deze populaire reeks er zomaar eens sneller aan zou kunnen komen dan we allemaal vermoeden. Het deed dit op Instagram door een foto te plaatsen van de cast van de reeks."Binnenkort"
Bij de foto die op Instagram is geplaatst door het Britse Netflix account wordt aangegeven dat het tweede seizoen van The Umbrella Company binnenkort zal verschijnen. Dat binnenkort zou echter zomaar eens behoorlijk relatief kunnen zijn.

Bij monde van showrunner Steve Blackman werd er namelijk eerder nog aangegeven dat er zo'n 18 maanden zijn vereist om met een nieuw seizoen uit te kunnen pakken. Mocht dit correct blijken te zijn dan zou dit betekenen dat het vervolg pas ergens aan het einde van het jaar 2020 zal verschijnen. Het zou natuurlijk nog altijd kunnen dat Netflix ons gaat verrassen...

Lees ook: Netflix en 'The Umbrella Academy'-maker Dark Horse werken voortaan samen

Bron: Digitalspy.com

Lees meer over: The Umbrella Academy, serie, Netflix

Populair nieuws