Actrice allerminst blij met Disney+ en zijn familievriendelijkheid

Actrice allerminst blij met Disney+

Het legt grenzen op zaken waar die echt niet op gelegd moeten worden.

Jim Pedd, 2 maart 2020 om 08:07

Actrice Hilary Duff reageert voor het eerst op de problemen rond de reboot van Lizzie McGuire die straks op Disney+ te zien moet zijn. De serie zit nu zonder showrunner, en mogelijk straks ook zonder hoofdrolspeelster, als we dit zo horen.
De actrice stelt dat ze “heel erg uitkeek naar de lancering van Lizzie op D+” en dat ze die passie blijft voelen. “Maar ik voel me ook heel verantwoordelijk naar de fans, en wil hun band met Lizzie blijven eren. Zij groeiden net als ik vaak op en zagen iets van zichzelf in haar. Ik zou iedereen die kijkt geen plezier doen, als we de serie limiteren tot een PG-rating.”

Lees ook: Nog een forse tegenslag voor de 'Lizzie McGuire'-reboot van Disney+

Niet voor iedereen
“Wat ik heel belangrijk vind, is dat net als toen we keken naar haar tienerjaren, we ook nu weer heel echte en herkenbare verhalen vertellen. Het zou een droom zijn als Disney ons toe zou staan de serie naar Hulu te verplaatsen. En als zij interesse hebben, zou ik dit geliefde personage weer tot leven kunnen brengen.”

Lees ook: Forse problemen voor Disney+ revival 'Lizzie McGuire'

Het probleem is echter dat Disney zoekt naar een familievriendelijke serie en dat kan niet met een serie die Duff voor ogen heeft.

Bron: CB

Lees meer over: Lizzie McGuire, Disney Plus, Hilary Duff

Populair nieuws